ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътните настилки в Пиринско! Свличане на земни маси има в района на Кресненското дефиле и прохода "Предел"

11 Март 2016 | 08:27
0 коментара
Общество
ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътните настилки в Пиринско! Свличане на земни маси има в района на Кресненското дефиле и прохода Предел

Почти в цялата благоевградска област вали дъжд. Пътните настилки са мокри и хлъзгави. Постоянно има свличания на земни маси и камъни в района на Кресненското дефиле и Предел, съобщава репортер на Pirinsko.com.

По високите части на планините на места прехвърча слаб сняг. Проходими при зимни условия са всички пътища на територията на областта. От ОД на МВР-Благоевград съобщиха, че няма тежки пътни инциденти през изминалата нощ.

Нормално интензивен е трафикът по автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и второкласен път 19. Затворено е движението на превозни средства на третокласен път 108 от км 9+675 до км 12+700 във връзка с изпълнение на превантивен ремонт за възстановяване на настилката на платното от 08.00 до 19.00 часа.

Крайният срок за изпълнение на ремонтните дейности е до 18 март. Движението се пренасочва по обходни маршрути и се регулира с необходимите пътни знаци и регулировчици.
От Областно пътно управление и ОД на МВР - Благоевград апелират към шофьорите да карат с включени светлини и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, за да бъдат предотвратени евентуални пътни инциденти.

Добавете Вашия коментар

TOP