ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътните настилки в Пиринско

24 Ноември 2015 | 08:50
0 коментара
Общество
ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътните настилки в Пиринско

Мокри и хлъзгави са пътните настилки в Благоевград и региона, на места мъгла ограничава видимостта. Въпреки интензивните валежи от дъжд, през изминалата нощ няма регистрирани новообразувани свлачища или паднали камъни, които да затрудняват движението по пътищата в областта, съобщи репортер на Pirinsko.com.

Нормално се осъществява трафикът по АМ „Струма“, главен път Е – 79 и II – 19 Симитли – Гоце Делчев. По натоварено е движението по основните улици и булеварди в областния център, като на места е възможно да се образуват частични задръствания.

По Път II-84 Юндола - о.п. Разлог от км 78+700 до км 97+000, от град Якоруда до кръстовището при Ген.Ковачев, във връзка с изпълнението на проект „Транзитни пътища –V- Лот 22 А, в участък 1 от км 54+390 до км 107+114 се полага пътна маркировка, в часовете от 8.30 часа до 18.00 часа през дните до 27 ноември. Движението е урегулирано с необходимите пътни знаци и регулировчици. По път III-198 Гоце Делчев-Катунци-Петрич при км 22+300 движението се осъществява в едната лента, поради свлачищe.

От МВР и Областно пътното упраление – Благоевград, съветват шофьорите да карат внимателно и да се съобразяват с метеорологичната обстановка, защото през есенно – зимния сезон опасността от падащи камъни в Кресненското дефиле и прохода "Предел" е повишена.

Добавете Вашия коментар

TOP