ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътните настилки в област Благоевград

29 Август 2017 | 09:03
0 коментара
Общество

Интензивно е движението по основните пътни артерии в област Благоевград, на много места пътните настилки са мокри и хлъзгави заради слаб дъжд. .

Шофьорите на моторни превозни средства е необходимо да карат внимателно и с повишено внимание, за да бъдат избегнати сериозни пътни инциденти. Няма данни за възникнали пътнотранспортни произшествия през изминалата нощ.

В лява или дясна лента, съгласно поставените пътни знаци се извършва движението по главен път Е-79 между Благоевград и Железница от км 367+000 до км 371+000. Причината за въведената временна организация е косене на тревни площи и рязане на храсти в  интервала от 6:30 до 15:00 часа до 1 септември.

Шофьорите на моторни превозни средства трябва да имат предвид, че по второкласен път – 84 Якоруда-Разлог при км 98+500 пътният участък е стеснен поради дестабилизиран банкет в ляво. Движението е урегулирано с необходимите пътни знаци до 31 август.

По третокласен – 198 Петрич-отклонението за Долна Крушица заради косене и изсичане на храсти движението се извършва в лявата или дясната лента за срок до 1 септември.

Отново по третокласния път, но в участък Гоце Делчев-Катунци-Петрич при км 38+380, в с. Горно Спанчево, поради разрушена подпорна стена с дължина 15 метра, дясното платно за движение е подкопано, и движението се извършва само в лявата лента. Преминаването е урегулирано с необходимите пътни знаци до 1 септември. 

Едното платно за движение е деформирано поради активизирало се свлачище и движението се извършва само в едната лента  на третокласен път – 1972 село Блатска-село Абланица, при км 7+700,. Движението е урегулирано с пътни знаци до 31 октомври.

Добавете Вашия коментар

TOP