ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътните настилки в Благоевградска област

10 Септември 2015 | 08:36
0 коментара
Общество
ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътните настилки в Благоевградска област

Мокри и хлъзгави са пътните настилки в Благоевградска област, съобщи репортер на Pirinsko.com.

От ОД на МВР - Благоевград и Областно пътно управление апелират водачите да се движат с по-ниска скорост и да спазват дистанция в района на прохода "Предел" и в Кресненското дефиле, където има остри завои, видимостта не е добра и има опасностт от падащи камъни и свлачища.

Днес се открива 15-километровият участък Сандански - Кулата от АМ „Струма".

Напредва укрепването на път II-19 Банско - Гоце Делчев, при разклона за с. Кремен. Завърши изграждането на пилотната система за укрепване на пропадналия участък при 63-ти километър. Възстановителните дейности започнаха на 25 май и се очаква да приключат в началото на октомври.


Път ІІІ-198 Гоце Делчев-Катунци-Петрич – /във връзка с въведена ВОБД на АМ „Струма“ Лот 4/. Посока Гоце Делчев-София: Движението от път ІІІ-198 Гоце Делчев-Петрич-Граница Македония се пренасочва през с. Кулата по уширен участък на път І-1 София-Кулата след което продължава по новоизграденото дясно платно на АМ „Струма“ до км 425+300. След км 425+300 движението се извършва двупосочно по лявото платно на АМ „Струма“; път ІІІ-1903 на мост при км 1+550 – поради опасност от изменение /деформиране/ на връхната конструкция от тежкотоварни MПС, движението на лекотоварни МПС се извършва в едната лента и се въвежда забрана за движение на МПС с тегло над 20 т.

До 14 ноември т. г. се въвежда временна организация на движението при км 100 по път II-84 Юндола - о. п. Разлог, поради извършване на реконструкция на мост. Движението се осъществява еднопосочно чрез светофарна уредба и хоризонтална пътна маркировка по временно изграден обходен път в близост до мостовото съоръжение, след което се включва в път II-84 Юндола - о. п. Разлог.

Добавете Вашия коментар

TOP