ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътищата в Благоевградско, на места има образувала се мъгла

27 Декември 2015 | 08:13
0 коментара
Общество
ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътищата в Благоевградско, на места има образувала се мъгла

Мокри и хлъзгави са пътищата в Благоевградско, на места има образувала се мъгла. Трафикът на ГП Е-79 и АМ "Струма" е спокоен в неделния ден, съобщава репортер на Pirinsko.com.

 Няма регистрирани тежки пътни инциденти през изминалата нощ. Нормален е трафикът на ГКПП "Кулата", към този момент няма натрупване на колони от автомобили, съобщиха от "Гранична полиция".

Гъста мъгла намалява видимостта по поречието на Струма и Места.

В прохода Предел и Кресненското дефиле по усойните места пътните настилки са мокри и хлъзгави.

Всички пътища на територията на благоевградска област са опесъчени и проходими при зимни условия, заявиха от "Областно пътно управление" - Благоевград.

По третокласен път ІІІ-1903 на мост при км 1+550 – поради опасност от деформиране на връхната конструкция от тежкотоварни MПС, движението на лекотоварни МПС се извършва в едната лента и се въвежда забрана за движение на МПС с тегло над 20 т.

По третокласен път ІІІ-198 "Гоце Делчев – Катунци - Петрич " при км 29+850 /след отклонението за с.Пирин /, поради свличане на част от лявата лента за движение с дължина 40 метра, движението се извършва само в дясната лента за движение. Движението е урегулирано с необходимите пътни знаци. Крайния срок не е уточнен.

Третокласен път III-1007, Полето – Брежани, заради прокарване на водопровод, движението на МПС ще бъде затруднено в участъка от км 3+000 до на км 5+700. Движението се регулира с необходимите пътни знаци.

Добавете Вашия коментар

TOP