Внимание! Мазилка пада от хотел Ален Мак в Благоевград

15 Юли 2022 | 10:19
1 коментара
Общество
Внимание! Мазилка пада от хотел Ален Мак в Благоевград

За проблеми, свързани с рушаща се мазилка на неработещия хотел Ален Мак, сигнализира гражданин на Благоевград в една от групите във Фейсбук.

Той споделя, че в късния следобед вчера е станал свидетел на плашещата гледка, като буквално пред него е паднала мазилка от сградата, която е била с големината на орех. Георги Ненов споделя, че не е наясно как точно се случват корозивните, но изразява опасение, че следващия път парчетата могат да са много по – големи.

Това от своя страна създава и предпоставка за възникването на инцидент. Гражданинът призовава институциите за предприемането на спешни мерки за обезопасяване на сградата.

Проверка установи, че действително има проблемни участъци по фасадата. На места мазилката е компроментирана и падат малки парченца, затова апелираме към пешеходците да вървят на по – голямо разстояние от сградата до предприемането на мерки от страна на институциите. E-79 news

Внимание! Мазилка пада от хотел Ален Мак в Благоевград
Внимание! Мазилка пада от хотел Ален Мак в Благоевград

Добавени коментари

Карагьозова публикува:
15 Юли 2022 | 14:20
Преди известно време писахте, че Община Благоевград е разпоредила да бъде премахната лятната тераса на вече несъществуващата сладкарница на комплекс "Ален мак". До ден-днешен това обаче не се е случило. Има ли контролни органи, които да отговорят защо не е изпълнена заповедта на Общината? Видели ли сте колко много деца играят на това опасно място? Деца на възраст 10 - 12 години, които дори се катерят по потрошената покривна конструкция на терасата! Или ще чакаме да стане инцидент и тогава да реагираме?

Добавете Вашия коментар

TOP