ВНИМАНИЕ! Жълт код заради очаквани обилни валежи е обявен за Благоевград и други области на страната

23 Октомври 2017 | 08:35
1 коментара
Общество

В понеделник от запад започват валежи от дъжд, на места се очакват до 40 кв.м/л. Югоизточният вятър в Източна България ще се усили, а вечерта от северозапад с умерен вятър ще започне да нахлува студен въздух.

В 11 области в Западна България днес е въведен жълт код заради очаквани обилни валежи. Количествата за денонощието може да достигнат до 10-30 л/кв.м, локално до 40 л/кв.м, предупреждават синоптиците. Валежите ще продължат и след полунощ.

Предупреждението е в сила за областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, София-град, София-област, Перник, Кюстендил, Благоевград и Пазарджик, показва справка на сайта на НИМХ към БАН.

Максималните температури ще са в широки граници – от 13-14 градуса в западните райони, до 23-24 градуса на места в Източна България. През нощта срещу вторник валежите ще продължат и в източната половина на страната.

Добавени коментари

Преписвачка публикува:
23 Октомври 2017 | 13:34
Ана Терцата този път е обрала безмилостно сайта Петрич нюз.Пазете се от нея ,колеги!Става въпрос за нашарената сграда на дом "Надежда" със свастики.Но тъй като тя е тъпа и затова и викат още птицечовката от село Тополница ,се възползва за пореден път от труда на колегите.Застрамете се !Приписвате нон- стоп!Едната в Благоевград ,другата в Петрич.Преди време копира цял текст от друго издание ,свързано с адвокат Харизанов.Само за това може да бъде осъден този сайт -Струма ком.Той вече си е извоювал име на жълт сайт ,и не прави никакви неща да се промени в положителна посока!Резил!Силво ,Силво -освен да боботиш на десет ракии ,се вземи в ръце ,и пиши твои информации,за да имаш успех.Авторитет ,няма да имаш ,защото си скапана от всекъде!

Добавете Вашия коментар

TOP