ВНИМАНИЕ! Фалшиви банкноти евро плъзнаха в Югозапада преди изборите

16 Март 2017 | 13:07
0 коментара
Общество

Фалшиви банкноти евро наводниха Югозападна България. Само за последните два дни са подадени три сигнала за фалшивите банкноти.

Малко след 21:30 часа на 14 март е получен сигнал за възникнал скандал в игрална зала в Гоце Делчев. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че 20-годишният Д.К. от село Кочан е прокарал в обръщение 5 неистински банкноти с номинал от 20 евро. В хода на работата по случая е установена и съпричастността на други двама 20-годишни младежи от Кочан. Тримата мъже са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

Вчера пък около 18:00 часа на тел.112 е получен сигнал от служителка в магазин за бельо в Петрич за това, че непознат за нея мъж е заплатил закупена стока с неистинска банкнота с номинал от 50 евро.

От полицейски служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Благоевград, на 15 март на входа на Благоевград в района на ж.к.“Струмско“, е спрян за проверка лек автомобил „Шкода Октавия“, управлявана от 18-годишния И.Ч. от село Марикостиново, общ..Петрич. В хода на проверката е намерен плик, съдържащ около 25 неистински банкноти с номинал от 20 евро.

За случаите е уведомена прокуратурата. Работата продължава.

Добавете Вашия коментар

TOP