Внимание : Синоптиците прогнозират бури в неделя

05 Август 2023 | 14:03
2 коментара
Любопитно
България
Внимание : Синоптиците прогнозират бури в неделя

Речните нива днес ще останат без съществени изменения или ще се понижават, съобщават от Министерството на околната среда  и водите (МОСВ) на официалната си интернет страница. 

В резултат на валежи във вечерните часове днес и през нощта срещу 6 август се очакват краткотрайни повишения на речните нива във водосборите на реките западно от р. Искър и във водосбора на р. Струма. Краткотрайни, незначителни повишения на речните нива ще има и утре през деня във водосборите на реките Искър, Вит, Осъм, Янтра, Тунджа, на старопланинските, средногорските и родопските притоци на Марица, Доспат и долната част от водосбора на р. Места.

Водните количества ще бъдат под праговете за внимание, посочват от МОСВ. 

Националният институт по метеорология и хидрология издаде за днес предупреждение от първа степен (жълт код) за високи температури в 23 области на страната. В осем области от Западна България има предупреждение от първа степен за гръмотевични бури, които се очакват късно вечерта и през нощта срещу 6 август 2023 г. 

Добавени коментари

Драго публикува:
05 Август 2023 | 20:42
джамки, пачки , офета и квачки , куцузи и кавали, всички хърльови и педали , цялата сган босала 20 години изчезва. Новите мераклии дваш. Шечиния нещо сее обаркал ама рак и мерак се не лекува . Мача му е от сганта дека 20 е босала . Па баща му цел живот бичеше в заводо без да плати стотинка . Марио е убав човек . Аллах и Господ да го даруват сас здраве и берекет , и целото му семейство . Нема каурин циганин пумак бабеченин , не секой е помогнал . Шечиния нека каже ели не е тека . Ама бабеченето и пумаците сме неблагодарни . Целата община е в летаргия. Разбудете се , оти Мехмед Вакльов иде .
ДПС публикува:
05 Август 2023 | 14:35
ДПС издига Лютви Хаджиалиш за кмет на Якоруда. Новият кмет обеща да се раздели със старите кметове, съветници, секретари и счетоводителката Сабиха Пиронкьова. Те закопаха Якоруда и общината. Нов екип от кадърни, неопетнени и честни лица ще изведат Якоруда от блатото в което старите управници я вкараха

Добавете Вашия коментар

TOP