ВМРО възстанови структурата си в петричкото село Дрангово

24 Септември 2016 | 13:43
1 коментара
Общество
ВМРО възстанови структурата си в петричкото село Дрангово

„Отдавна предупреждаваме за бежанския проблем, европейските държавници не ни чуха, сега врагът е пред вратата ни”, каза депутатът Атанас Стоянов

На събрание на площада в петричкото село Дрангово бе възстановена местната структура на ВМРО – БНД. По предложение на лидера на общинската организация за председател на ВМРО – Дрангово присъстващите единодушно избраха Ангел Балтаджиев, който е кмет на селото. „ВМРО в петричка община е може би най-добре развиващата се партийна организация измежду всички партии в цялата страна”, каза депутатът Атанас Стоянов, който също присъства на събранието.

„Тук присъстват хора от различни възрасти. Дрангово на времето беше крепост на ВМРО. Вече 123 години ВМРО е олицетворение на българщината, изконните български ценности и добродетели. Имало е и възходи и падения. България е изправена пред изключителни предизвикателства, преди всичко политически. На по-малко от 1 000 километра от нас има военни действия. На Балканите ври и кипи, Европа е разтърсвана от политически, мигрантски, и какви ли не противоречия. Европейският съюз не е това, което беше, неговата система не е това, за което се създаде този съюз. Чух, че някой от нашите симпатизанти каза: трябва пушка! Наистина, ВМРО предупреждаваше за бежанския проблем, и за проблема с Турция. Не ни чуваха. Но проблемът вече не само че тропа на вратата, а е вече в Европа. Сега всички водещи европейски държавници видяха проблема. Врагът е вече пред портата. И ако ние всички сме мъжкари, трябва да изберем пушката, политическата пушка. Крайно време е тези крадливи политици, които всички ние виждаме на местно и национално ниво, да получат сериозен шамар. Ситуацията вече е тревожна и стряскаща. Губим държавността, губим България като цяло. Младото поколение е на Терминал 1, остава възрастното поколение, чиито пенсии са по-малки, отколкото е кръвното му налягане. И това за 40 годишен достоен труд. Но ако всички гледаме в една посока, нещата ще се случат. Нашето послание е – национално обединение на всички”, заяви Атанас Стоянов.

ВМРО възстанови структурата си в петричкото село Дрангово

Добавени коментари

присъствал публикува:
24 Септември 2016 | 16:20
Над 60 души,на доброволен принцип и без каквато и да е мотивация се събраха за това учредяване.Това,което се чу е че в тази община повече така не може да се живее и трябва да се вземат мерки.Нисък административен капацитет на администрацията,само партийни назначения,поръчки и възлагания само на определени фирми и лица и т.н.С една дума Вельовщиваната продължава с Таневщина.

Добавете Вашия коментар

TOP