ВМРО регистрира своята листа в РИК-Благоевград, с водач Красимир Каракачанов

06 Май 2024 | 19:33
0 коментара
Политика
Благоевград
ВМРО регистрира своята листа в РИК-Благоевград, с водач Красимир Каракачанов

ВМРО регистрира своята листа в РИК-Благоевградд, с водач Красимир Каракачанов

ПП ВМРО в Благоевград регистрира листа от 14 кандидати за 1-ви избирателен район в РИК-Благоевград. Документите за регистрацията внесоха с пълномощно Стоян Божинов и Вангел Тодоров. Водач на листата ще бъде Красимир Каракачанов за предстоящите извънредни парламентарни избори, които ще се проведата на 9 юни 2024г.

Ето и пълния списък с кандидатите за народни представители от ПП ВМРО в 1-ви МИР Благоевград:

1.Красимир Каракачанов
2.Стоян Божинов
3.Костадин Миндов
4.Георги Миталов
5.Цоня Кръстева
6.Михаил Велев
7.Светлана Радулова
8.Снежана Стоева
9.Стойчо Рабаджиев
10.Лора Пейчева
11.Светослава Китанова
12.Николай Цачев
13.Борис Борисов
14.Христо Филатов

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов влиза в оспорваната надпревара за Пиринска Македония. Каракачанов ще мери сили с Делян Пеевски, Корнелия Нинова, Росен Желязков, Тошко Йорданов, Цвета Рангелова и други водачи на листите в 1 МИР-Благоевград. Той ще води войводите в Благоевград. Този регион е от изключителна важност на ВМРО в контекста на агресивната антибългарска реторика, която процъфтява в Скопие благодарение на недалновидната дипломация и външна политика на „лидерите“ на България последните три години. Опасните тенденции за повдигане на темата за македонско малцинство, която стана водеща в надпреварата за президент в РС Македония, прави този край приоритетен за водача на ВМРО.

Традиционно Каракачанов застава начело и на листата на ВМРО в Плевен.

В листите на ВМРО както за извънредните парламентарни избори, така и за евроизборите, продължава и налагането на силно изразена гражданска квота, която ще представи изявени хора в обществения живот на страната и в съответните региони. Битката за традиционното семейство, християнските ценности и националната идентичност на България са водещи и в тези кампании.

ВМРО регистрира своята листа в РИК-Благоевград, с водач Красимир Каракачанов

Добавете Вашия коментар

TOP