ВМРО регистрира листа, олицетворение на единството на нацията

20 Април 2019 | 11:56
0 коментара
Политика

ВМРО-БНД регистрира листата си за предстоящитеевропейски избори в Централната избирателна комисия.

Това направиха заедно председателят на партията Красимир Каракачанов, зам.-председателя и водач на листата Ангел Джамбазки, както и настоящите народни представители Юлиан Ангелов и Александър Сиди и кандидатите от гражданската квота Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков.

Кракачанов обяви, че Европа е на кръстопът и от тези избори зависи дали тя ще се движи по инерция надолу към разпад на идентичността или ще тръгне по пътя, начертан от бащите на идеята за Обединена Европа.

"Предложили сме на негово величество българския избирател листа от хора, които могат да защитават българския интерес", обяви Красимир Каракачанов.

"Българският избирател, според своите убеждения, избира за кого да гласува. Ако искат да гласуват за гей бракове, еднополови, за джендърски конвенции, за 32 пола – има такава листа, могат да гласуват за нея. Тя обаче не е при нас. Ако искат да гласуват за някакви утопии, да си играем на семейства, ляво и дясно, и измислени ценности – отново имат избор. Ако искат да гласуват за хора, които ще защитават българския национален интерес в Европарламента, както го правеше твърдо Ангел Джамбазки в продължение на пет години, то тогава алтернативата е ВМРО", обяви лидерът на партията.

"Листата ни представлява единството на българската нация. Обединение на националната ни идея. В нея ще видите представители на различни български национални общности, религиозни деноминации, родолюбци, патриоти, националисти, професионалисти. Отиваме с ясни задачи по теми като миграцията, разселването на нелегални мигранти, борба срещу нахлуването на ислямистки нашественици на територията на България и Европа", обяви водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки.

"Уверени сме в добрия резултат, такъв ще бъде спечелването на два мандата", заяви Джамбазки.

Той призова българските родолюбци и патриоти, ако искат да бъдат представени в Европейския парламент, да не разпиляват гласовете си и да изберат именно ВМРО-БНД.

Добавете Вашия коментар

TOP