ВМРО-Петрич с три нови структури

10 Октомври 2016 | 10:40
1 коментара
Общество
ВМРО-Петрич с три нови структури

Организацията на ВМРО в община Петрич нараства с изключително динамични темпове през последната година. В рамките на една седмица войводите успяха да създадат 3 нови структури.

По-рано през тази седмица бяха учредени такива в село Беласица и село Ръждак, а тази вечер бе учредена новата им структура в село Генерал Тодоров, където за председател бе избран Милчо Бардаров.

“Все повече хора започват да се обръщат към нас за помощ, защото в наше лице виждат опора и начин за решаване на проблемите си. Съответно ние виждаме добрата оценка, която ни се поставя и продължаваме да разширяваме организацията си. Само за една година доказахме, че не сме партия, която действа само по избори.

Пример за това са вече 17-те структури, които основахме в рамките на една календарна година, като учредяването на първата ни структура се случи 1 седмица след местните избори през 2015-та, когато настъпва “мъртво време” в политическия и партиен живот. Отделно, благодарение на активните ни членове, можем да се похвалим с инициативи всеки месец, като до края на годината ни предстоят още такива”, каза Стоян Божинов, председател на общинското ръководство на ВМРО-Петрич.

ВМРО-Петрич с три нови структури
ВМРО-Петрич с три нови структури
ВМРО-Петрич с три нови структури

Добавени коментари

prepecene публикува:
10 Октомври 2016 | 18:14
Tipata e 1va linia nali Angel Drangovski my e bratovced a Dobri pravi svirki na vsicki...

Добавете Вашия коментар

TOP