Владимир Колчагов е избран за председател на Общинския съвет в Банско

05 Ноември 2015 | 18:11
2 коментара
Общество
Владимир Колчагов е избран за председател на Общинския съвет в Банско

Изборът бе направен по време на тържествената сесия, която се проведе в курортния град. След тайното гласуване от страна на общинските съветници, 10 от тях дадоха своят глас за излъчения председател, като останалите 6 бяха обявени за недействителни. Владимир Колчагов благодари от трибуната за гласуваното доверие отново. В началото на изказването си той поздрави избрания за втори мандат кмет на Банско Георги Икономов, както и общинските съветници.

„За мен е чест и огромна отговорност отново да бъда председател на Общински съвет Банско. Искам да ви пожелая на първо място здраве, на второ мъдрост, а на трето експедитивност при вземането на бъдещите решения, защото Община Банско е жив организъм, който се развива изключително динамично. Тя и нейните граждани нямат време за губене. Ето защо от утре започваме работа”, каза Колчагов.

По думите му, в най-кратки срокове ще бъде назначена работна сесия, за която ще бъдат уведомени новите общински съветници.

Добавени коментари

Данъчни публикува:
06 Ноември 2015 | 14:08
Управлението на Банско е от Икономов - ДДС ИЗМАМНИК и Колчагов - ПИЯНИЦА-ЛИХВАР.Честито на гласувалите.
Клише публикува:
05 Ноември 2015 | 21:11
"Нямаме време за губене" не беше ли мотото на ГЕРБ от една предходна кампания? Явно лозунгите на Винету отекват с години в празните кратуни на последователите му. "Видимите резултати" минаха, видяхме ги, сега е време за 4 години невидими.

Добавете Вашия коментар

TOP