Владимир Димитров стана шампион и абсолютен шампион на Балкан Гранд При 3 България 2022

10 Октомври 2022 | 10:47
0 коментара
Спорт
Владимир Димитров стана шампион и абсолютен шампион на Балкан Гранд При 3 България 2022

Пореден повод за гордост ни донесе културистът от село Полето Владимир Димитров, който стана шампион в категория до 80 кг. и абсолютен шампион на Балкан Гранд При 3 България 2022.

 

Владимир изказа специални благодарности към всички хора, които са му указали подкрепа през трудните месеци на подготовка и лишения. „Благодаря на всички приятели, състезатели, треньори по бодибилдинг, организатори и спонсори на това уникално шоу Балкан Гранд При. Радвам се, че и тази година бях част от него. Много съм щастлив от постигнатото първо място и абсолютна титла. Усилията, които полагаме се възнаграждават рано или късно. Аз съм в подготовка от 11 месеца - диети, режими, тежки тренировки.... всичко това си заслужава заради моменти като този. Успех на всички и бъдете здрави“, каза след състезанието състезателя от село Полето.

 

Владимир допълни, че с треньора му Благой Ангелов правят така, че от състезание на състезание да подобрява формата си и да става все по – добър. „Надявам се, ако имам възможност, до края на годината да натисна за Про карта на някое състезание, което е ПРО квалификация. Има много състезания, но с него ще преценим как ще процедираме като мине еуфорията от поредната ми победа и това всичко е благодарение на него. Имаше състезатели и от други държави, не само от България, много подготвени момчета“, коментира културистът.

 

Състезателят изказа специални благодарности за подкрепата, която му оказват кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, депутатът Стефан Апостолов и на всички хора от общината, които се надява, че се гордеят с него и че се радват от победите му.

 

Владимир Димитров е един от най – титулуваните състезатели в Община Симитли. Той е носител шампионската титла в категория „Бодибилдинг“ до 80 кг. на Международното състезание „Fitparade”, шампион и абсолютен шампион на Balkan Grand Prix 2021, златен медалист от ROMANIA MUSCLE FEST PRO, второ място в най – голямото състезание в Източна Европа - Olympia Eastern Europe 2022, Владимир Димитров си завоюва и първото място в „Арнолд Класик“, Бирмингам, Англия.

Добавете Вашия коментар

TOP