Владимир Димитров от село Полето грабна златен медал по бодибилдинг

01 Септември 2020 | 13:49
1 коментара
Спорт

31-годишният Владимир Димитров от симитлийското село Полето стана шампион по бодибилдинг. Той спечели първото място на турнира „Хеброс“, проведен в Драматичния културен театър в Пазарджик. На състезанието бе определен съставът на българския национален отбор по културизъм за предстоящите Балканско и Европейско първенство. Това бе първото му състезание. В него участваха над 100 състезатели от цялата страна, разделени в 11 категории.

„Въпреки че нямаше точна категория за мен, понеже аз съм 69 кг и по принцип трябва да участвам в категория бодибилдинг до 70 кг, аз се записах в по-тежката категория - бодибилдинг до 80 кг. Независимо от голямата разлика в килограмите и тежката конкуренция от стари състезатели, аз успях да се преборя и да взема първото място, побеждавайки 9 съперници”, сподели златният медалист Владимир Димитров.

На 4 септември той заминава за Румъния, където ще вземе участие в Балканското първенство. Жителите на община Симитли му пожелават успех и го чакат да се завърне с нов златен медал.

Владимир започва да се занимава с фитнес преди 10 години. Оттогава не е спирал да тренира. Категоричен е, че трениворките в залата му доставят удоволствие, помагат му да е в максимално добра форма. Благодарен е на своя треньор Благой Ангелов, който случайно срещнал и който го е окуражил да се захване с бодибилдинг.

Добавени коментари

11111 публикува:
02 Септември 2020 | 15:57
ЧЕСТИТО НА ВЛАДИМИР! КРЕСНА СЪЩО ИМА ЗЛАТЕН МЕДАЛИСТ - РАДОСЛАВ СПАСОВ!

Добавете Вашия коментар

TOP