Вкараха в ареста наркодилър и жени зад волана в Пиринско

11 Април 2022 | 11:47
1 коментара
Криминално
Вкараха в ареста наркодилър и жени зад волана в Пиринско

36-годишен е задържан за денонощие. Полицаи намерили у него пакетче с марихуана. Обискирали го на улица "Александър Стамболийски" в Благоевград. Той заявил, че дрогата е за лична употреба. Предаден е на прокурор.

В ареста са водачи за различни провинения на пътя. Сред тях са млади жени, предизвикали катастрофи с тежко ранени.

На булевард "Димитър Солунски“ в Благоевград автомобил „Пежо“, управляван от 20-годишен от симитлийското село Брежани, поради неспазване на достатъчна дистанция от движещ се пред него и намалящ скоростта си товарен автомобил „Рено Канго“, го блъснал в задната му част. При удара той  отскочил и ударил, спрял пред него и изчакващ потеглянето на колона от автомобили, лек автомобил „Шевролет“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На улица „Покровнишко шосе“ в Благоевград, „Сеат Ибиза“ с 18-годишна водачка от града, преминал в лентата за насрещно движение и се е ударил в лек автомобил „Мерцедес“. Наранявания е получил 36-годишния собственик на ударената кола. Виновната благоевградчанка също е пострадала леко.

На пътя между симитлийските села Полето и Черниче, лек автомобил „Пежо“ с 25-годишна водачка от Благоевград е блъснал, движещ се неправилно по пътното платно 48-годишен мъж от село Крупник. Пострадалият е настанен за лечение в София с фрактура на черепа и епидурален хематом. Пробата за наличие на алкохол в издишания ваздух ва водачката на автомобила е отрицателна.

Добавени коментари

Бенджи Грегъри публикува:
12 Април 2022 | 22:39
Вие сте топ световна медия. Кланям ви се.

Добавете Вашия коментар

TOP