VIP Media Press: Илко Стоянов отново действа подмолно!!! В това се убедиха всички, след като за пореден път кмета извади на показ кореспонденция!

05 Януари 2023 | 09:10
14 коментара
Общество
VIP Media Press: Илко Стоянов отново действа подмолно!!! В това се убедиха всички, след като за пореден път кмета извади на показ кореспонденция!

Илко Стоянов отново действа подмолно!!! В това се убедиха всички, след като за пореден път кмета извади на показ кореспонденция!

Техническа грешка, направена от администрацията на най-мощната строителна фирма в Югозапада „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ ЕООД помогна на Стоянов да осъществи злобното си намерение към фирмата. Опитвайки се да изложи собственика, съобщава Агенция VIP Media Press.

Съгласете се, че никой собственик на фирма не си пише сам писмата, нали затова има екип от хора занимаващи се с това.

Представяте ли си, след като открили грешката, Стоянов наредил да бъде изпратено копие до местната клюкарка „Струма“!!!

Жалки действия!

Грешката е направена от служителката Мариета Воденичарова, която вече е наказана.

Г-н Динков подписва всеки ден десетки документи и често ги разписва без да ги чете, защото преди да му се дадат за подпис са прочетени от двама служители, които ще си понесат последствията.

И въпреки, че това е техническа грешка и не е допусната от неграмотност, Мариета е наказана.

Динков подчертава, че той също много пъти е могъл да публикува неграмотни кореспонденции на други администрации и техни ръководители, но никога не е бил дребнав. Даже благодари за тази публикация, защото така ще бъде по- строг към своите служители.

Това е четвъртото писмо, което „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ ЕООД изпраща на общината с искане за индексация на цените. Защо община Благоевград не прави нищо по въпроса? Нали уж са много загрижени за хората?

Всички фирми искат индексация на цените предвид инфлацията. Всички фирми спряха работа, „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ продължи. В заложеното желязо по договорите например, ще отбележим, че цената е била 2,20 лв. за килограм, фирмата обаче го е купила на 2, 85 лв.

След като фирмата работи на загуба, само и само да довърши обектите си и то в срок, да не би община Благоевград да са възнаградили г-н Динков с медал?
Не, само се търси с какво да се навреди на имиджа му…

За прословутите стълби при часовниковата кула „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ чака община Благоевград да възложи проект. Първо казали фирмата да го направи, по-късно заявили, че те ще го направят! Хората живущи в района негодуват, но вината за състоянието на стълбите не е на фирмата строител, а на общината.

Виновен за вида на стълбите и течащата минерална вода, защото многократно се изписа, че строителят е възпрепятстван, защото чака с месеци общината да вземе решения по въпроси, възникнали по време на ремонта на улицата.

VIP Media Press научи, че кметът бил ядосан на медията ни за публикацията за изграждащия се пазар. Статията е копирана от журналиста Георги Бузов, снимките също са негови.

Тук само ще припомним, че Илко Стоянов бе издигнат от партията на Слави Трифонов – Има такъв народ. Партия, която заклеймява такива договори, а той ги сключва и се обижда, че някой е публикувал истината. Даже Стоянов се хвалеше, че Слави Трифонов го е съветвал, когато не знае в дадена ситуация какво да направи, да постъпи почтено. Това не е почтеност!

VIP Media Press няма договор с община Благоевград! Ние сме една от малкото медии, на която кмета не може да влияе по никакъв начин. За него това е начина – клюки, обиди, кореспонденции.

Всеки греши! Това е от ясно по-ясно! И сега ние ще постъпим като него и ще ви покажем колко е грамотен кмета.

Илко Стоянов - прави правописни грешки
Кога се пише с и кога със?
Предлогът със се употребява, когато следващата дума започва със звука с или з.

Това, което виждате е скрийншот на групата, в която Стоянов допуска правописна грешка! Вестник „Струма“ ще го сложат ли на първа страница?

И още:

Илко Стоянов - Чешма
Илко Стоянов официално откри нова чешма с правописна грешка в информационната табела!   На информационното табло бе допусната голяма правописна грешка! Вместо: „ортопедични“ на табелата пише „оптопедични“! Кмета помоли журналистите да не обръщат внимание на тази грешчица! Външната чешма е с минерална вода и е достъпна за всички жители и гости на Благоевград.

Г-н Динков честити Новата 2023 година и пожелава много здраве на всички, включително и на своите недоброжелатели!

Добавени коментари

Цветето публикува:
05 Януари 2023 | 16:54
Добре че на кмето жена му не продава риби... иначе щеше да напълни шадраваните
Стоян Илков публикува:
05 Януари 2023 | 16:24
Тръчи-лажи, Тръчи-лажи... как стана кмет на Благоевград кажи? Има песен за него....
Петрич публикува:
05 Януари 2023 | 16:20
А па в Петрич какви интриги върте. Кога си събра багажо за Благоевград, Бръчков всеки ден банкет правеше
Драго публикува:
05 Януари 2023 | 16:04
Този кмет ще бъде запомнен като най-големия комплексар, който освен да полага фрезован асфалт и да открива чешмички, нищо не е направил за тази община! Използва някакъв вестник, подобен на вестник ШОК да си избива комплексите, ама сам себе си изложи. Ако от ГЕРБ наистина го издигнат за кмет това ще бъде и техния крах. Първо Дончо, сега и този екземпляр. Явно на накой от местното ръководство на партията любимия филм е от "Глупав по- глупав"
Бадемите публикува:
05 Януари 2023 | 13:31
А бе кмете да немаш нещо против нас бе. Разсипа Пирин, разби ни улиците, спря ни водата. Нали се сещаш че скоро ще те озхвърлим.
Ален публикува:
05 Януари 2023 | 13:27
Илко, Илко приключити мандата.
Гербер публикува:
05 Януари 2023 | 13:23
И този ли искате да издигнем от ГЕРБ? Успя да настрои целия град срещу него. Какви шансове има според вас на изборите? Ако го издигнем от ГЕРБ, прикчвам с тази партия.
Павел публикува:
05 Януари 2023 | 13:03
Всички са против Илко. Няма смисъл да се кандидатира наесен
Весела публикува:
05 Януари 2023 | 11:02
КОЙ е Илко Стоянов? „Носителят на промяната“ Стоянов е бивш областен координатор на партия „Глас народен“ на Светльо Витков, но във годините назад е преминал през ръководни длъжности в още четири партии – СДС, ПП „ВОТ Консерватори“, ДРОМ и „Глас народен“. Освен всичко друго Стоянов беше и зам.-кмет на Петрич в продължение на 5 години от ГЕРБ.
Гошо публикува:
05 Януари 2023 | 10:57
ВИП ТРЕЙД са най-големите... кмето за тва се дразни...
Стоян Илков публикува:
05 Януари 2023 | 10:55
Е, чак пък екшън... То ако Нинджата реши да се занимава с тази отрепка, по-скоро ще стане драма , а не екшън!!!
Бойко публикува:
05 Януари 2023 | 10:48
Е намери си майстора това кметче. Пребройте на колко партии е бил член
bogdanska публикува:
05 Януари 2023 | 10:03
ilko nqma da byde poveche kmet kakvo samo go puskate toi e total shteta
СОРИ публикува:
05 Януари 2023 | 09:33
ИЛКО СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА ЩОМ СЕ Е ЗАЯЛ С НИНДЖАТА ЗНАЧИ ЩЕ ИМА ЕКШЪН В БЛАГОЕВГРАД

Добавете Вашия коментар

TOP