Виктория Томова посети мачовете от последния кръг на квалификациите на Държавното лично първенство по тенис в Благоевград

22 Февруари 2024 | 07:47
0 коментара
Спорт
Благоевград
Виктория Томова посети мачовете от последния кръг на квалификациите на Държавното лично първенство по тенис в Благоевград

Първата ракета на България при жените Виктория Томова посети срещите от последния кръг на квалификациите на Държавното лично първенство по тенис на закрито за мъже и жени. Турнирът се провежда на кортовете в залата Югозападен университет "Неофит Рилски". Томова е студентка първа година във висшето учебно заведение в Благоевград.
 
Държавното първенство за мъже и жени е част от сътрудничество и партньорството между БФТ и ЮЗУ. Закритата база на университета е много ценна за организиране на турнири, първенства и лагери на национални гарнитури през зимния период (ноември-март).

На среща преди две седмици между представители на федерацията и новия ректор на ЮЗУ проф. д-р Николай Марин бе обсъдено провеждането на много бъдещи съвместни инициативи и турнири, които да спомогнат за повишаване на интереса към Университета и развитието на тениса в региона.

Финалите на Държавното първенство са предвидени за 25 февруари.БТА/Асен Даскалов

Добавете Вашия коментар

TOP