ВиК - Благоевград организира национално състезание за откриване на скрити течове в Банско

27 Април 2015 | 15:04
3 коментара
Общество
ВиК - Благоевград организира национално състезание за откриване на скрити течове в Банско

“ Водоснабдяване и канализация” ЕООД - Благоевград  бе избрано за домакин на  на националното състезание за откриване на скрити течове , което ще се проведе на 28 април в Банско, съобщават от пресцентъра на водното дружество.

Състезанието е традиционна инициатива на Българската асоциация по водите и обединява техническите екипи на ВиК дружества от цялата страна, в търсенето на скрити течове посредством апаратура, в предварително обследван и определен от комисия участък.

Крайното оценяване на работата на всеки екип зависи от местоположението на откритата първа авария, броя на намерените проблемни точки и времето за обследване на участъка.

Техническият екип на ВиК ЕООД - Благоевград грабна „Купата на БАВ“ за 2014 година. Домакин на състезанието тогава бе град Бургас.

Добавени коментари

до запознат публикува:
27 Април 2015 | 21:42
казвай братко казвай кой краде вода
запознат публикува:
27 Април 2015 | 20:50
По добре в с.Бачево го направете, че хората редовно събота и неделя са без вода. До Разложенина: при желание ще те светна за комисионното, и за това, кой краде вода и кой ток:)
Разложенин публикува:
27 Април 2015 | 15:13
Ало вие добре ле сте бре та в Банско сичко е разкопано по добре в Разлог. Направете състезание кой не си плаща водата в Банско кои хотели и партийни организации а не да се занимавате с глупости какви течове какви пет лева. Кой зима комисионно?

Добавете Вашия коментар

TOP