Вижте кои наши певици са най-желани на Острова!

17 Ноември 2016 | 06:32
0 коментара
Хайлайф
Вижте кои наши певици са най-желани на Острова!
Това показва справка в импресарския отдел на музикалния гигант „Пайнер”. Двете певици най-често пътуват до английската столица, за да изпълняват хитовете си пред родната диаспора там.

Бизнесменът Емил Русанов държи няколко заведения, в които гостуват актуалните фолкзвезди. В култ вече са издигнали почитателите на огнените ритми българската механа „Див петел”, тъй като почти всяка седмица там могат да се видят на живо лицата на телевизия „Планета”.

От известно време издателят на местния вестник за българите в чужбина „Будилникъ” прави горещи купони и в клуб „БГ Макс”. Отсега за Коледа за там е ангажирана Мария, която години наред не приемаше участия, докато бе омъжена за сина на бившия депутат от БСП Добромир Гущеров – Християн.

Съпрузите обаче отскоро са в развод, а заралийката поднови изявите си по клубовете. Затова домакините са прилапали като топъл хляб атрактивното миньонче за най-светлия християнски празник.

Белгия и Испания са другите две държави, в които най-често гастролират изпълнителите на „Пайнер”. В Белгия пеят в 3-4 различни града, последно в столицата Брюксел гостува Преслава, но най-често за страната пътуват Джена и Джордан.

Чаровната изпълнителка обаче наскоро обяви, че чака бебе от барабаниста на оркестър „Канарите” Атанас Стоев-младши и започва да намалява участията не само в чужбина, но и у нас.

Кали е певицата, която най-често гостува в Испания. Тя е предпочитан изпълнител заради горещите си парчета, но и заради баладите, с които може да разплаче всеки.

„Преди често пееха в Гърция и Кипър, но заради проблемите там намаляха и участията. Сега са се пренасочили в Европейска Турция – не само в Истанбул, но и в други градове.

По-малко пеят в Германия, Франция и Холандия. В Италия имат периодични изяви, както и няколко епизодични концерта в Ирландия и Шотландия“, споделя пиарът на „Пайнер” Любомир Костадинов.

Добавете Вашия коментар

TOP