Виж къде е преустановено водоподаването в Благоевград и Симитли

05 Април 2017 | 08:56
1 коментара
Общество

Преустановено е водоподаването на улица „Трети март“ в Симитли и улица „Прилеп“ в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград.

Прекъсването на водоподаването на улица „Прилеп“ в Благоевград се налага заради планиран ремонт, който се извършва до 12 април. Ще бъде ремонтиран участъкът от кръстовището с улица „Кукуш“ до улица „Прилеп“ №1. На улица „Трети март“ в Симитли също се извършва ремонт на уличен водопровод.

От водното дружество се извиняват на потребителите за причиненото неудобство и отправят апел към живущите в района да преместят автомобилите си, така че да не пречат на ремонтните дейности.

Добавени коментари

ПОТРЕБИТЕЛИ публикува:
05 Април 2017 | 09:20
ОТ ЧЕШМИТЕ НИ ТЕЧЕ КАЛНА ВОДА .НЕ СТАВА ЗА ПИЕНЕ,НЕ СТАВА ЗА КЪПАНЕ,НЕ СТАВА ЗА ГОТВЕНЕ.ТАЯ ДЕБЕЛА КРАДЛА РОСИЦА ДИМИТРОВА-КЕНЕДИ-ВИК БЛАГОЕВГРАД ,НЕ СЕ НАЯДЕ ,НЕ СЕ НАПИ .БОЙКО БОРИСОВ КЪДЕ СПИШ ,А НЕ ВЗЕМЕШ МЕРКИ ДА ВИДИШ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ Е ДРУЖЕСТВОТО ,В КАКЪВ БАРДАК СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО И ВЪРВИ КЪМ ФАЛИТ .НАП КЪДЕ СПИТЕ И ВИЕ ПРОВЕРЕТЕ ВСЯКА ПОХАРЧЕНА СТОТИНКА ОТ ДРУЖЕСТВОТО И ЛИЧНИТЕ СРЕДСТВА НА ТОВА БЕЗМОЗЪЧНО,АЛЧНО,НАГЛО И ПРОСТО СЪЩЕСТВО КОЕТО НЯКОГА СЕ Е РАЖДАЛО НА ТОЗИ СВЯТ !!!

Добавете Вашия коментар

TOP