Вихрен загуби от Витоша в скандален мач при юношите

28 Ноември 2017 | 14:22
0 коментара
Спорт

Отборът на Витоша Бистрица победи Вихрен Сандански с 2:0 в среща от 18-ия кръг на първенството на юношите старша възраст в Зона София.

Двубоят на изкуствения терен на стадион "Академик" и  предложи и хубаво, и лошо, като през второто полувреме преобладаваха нелицеприятни сцени.

Възпитаниците на Атанас Ласков от Вихрен влязоха по-добре в мача, имаха инициативата. Но в 24-тата минута те пропуснаха дузпа. Вратарят Стефан Борисов отрази удара от бялата точка на Даниел Христов. С две бързи попадения на Димитър Атанасов домакините на практика решиха мача.

През второто полувреме преобладаваха нервите. Ростислав Танев от Витоша получи втори жълт картон, а наставникът на Вихрен Атанас Ласков реагира доста невъздържано, навлезе на терена. Тенев пък уверяваше, че не е докоснал Василев, а при напускането на терена изрече грозни думи. Срещата тук бе прекъсната за няколко минути. До края домакините удариха и греда.

В класирането Витоша е на 8-мо място с актив от 26 точки, но от 16 мача. Вихрен е на 10-то място с 25 точки, също от 16 мача. В Зона София два отбора се отказаха от участие в хода на първенството и това доведе до различния брой мачове изиграни от различните отбори.

Добавете Вашия коментар

TOP