Веселин Христов е новият председател на Общинския съвет на БСП в Благоевград

24 Март 2024 | 17:21
5 коментара
Общество
България
Веселин Христов е новият председател на Общинския съвет на БСП в Благоевград

Веселин Христов е новият председател на Общинския съвет на БСП в Благоевград.

От 49 делегати, 44 са присъствали и гласували на извънредната отчетно-изборна конференция на общинската партийна организация на социалистите, която се проведе в зала "22-ри Септември".

За председател е утвърден единодушно Веселин Христов.

Новият лидер на благоевградските социалисти бе представен от организационния секретар на БСП – Борислав Гуцанов, на пресконференция, на която присъстваха още кметът на Гоце Делчев и зам.-председател на БСП – Владимир Москов, областният лидер и зам.-кмет на Гоце Делчев – Валери Сарандев, областният координатор Костадин Юнчов от Банско, депутатът от Гоце Делчев - Богдан Боцев, и Борис Цветков - организатор за Благоевград.

„Днес, с провеждането на избор на нов председател, продължаваме процеса по оздравяване на местната структура. Целта ни е да увеличим членската маса и да привлечем повече млади хора, както и да работим активно за спечелване на предстоящите евроизбори“, заяви новият лидер Веселин Христов, който е и общински съветник. Той е на 38 години, семеен, с две деца.

Христов застава на мястото на Любен Милев.

Избрано бе и 25-членно ръководство, в което има досегашни, но и нови членове.

По решение на Националния съвет в Благоевград и Банско бяха насрочени извънредни отчетно-изборни конференции.

„Силно впечатлен съм и от двете конференции. В Банско новият председател бе избран без нито един глас „против“ и „въздържал се“, като над 30% от делегатите бяха млади хора под 35-годишна възраст“, каза Борислав Гуцанов.

Веселин Христов е новият председател на Общинския съвет на БСП в Благоевград

Добавени коментари

До деветка публикува:
25 Март 2024 | 17:29
Нито ерудит нито е уравновесен! Тода изпражнение се навежда на всеки, който му предложи пари, но още не го познавате! Този пуска сигнали и проверки срещу свои съпартиици, но това не му пречи да разчита на тяхните пари и гласове на изборите! Дано го разберете по скоро, вероятно още на изборите, които предстоят! Честито на умиращата бсп Благоевград!
Деветка публикува:
25 Март 2024 | 16:00
Браво, един ерудиран и уравновесен младеж. Правилния избор....
Гуцанов публикува:
24 Март 2024 | 19:37
Гуцанов, нали кака Кури, те изключи едно време, как я излиза, че те взе под крилото. А, не бяха ли делегатите много по-вече, или само толкова останахте.
Сарандев публикува:
24 Март 2024 | 19:33
Сарандев,много ти е пораснала главата. Голяма глава,нищо мозък. Ма на Корни такива и трябват, големи глави - малко мозък. Ако са по-умни, може да й скочат.
Калинкиии публикува:
24 Март 2024 | 19:27
Ти да видиш "лидер" като веско педерастчето, което икога не се е съобразявало с устава на БСП! Отивате в Канала, по зле сте от царската партия! Нещастници!

Добавете Вашия коментар

TOP