Верижна катастрофа в тунела на АМ "Струма" край гара Кочериново, за щастие няма пострадали

22 Януари 2016 | 18:01
0 коментара
Общество
Верижна катастрофа в тунела на АМ Струма край гара Кочериново, за щастие няма пострадали

Верижна катастрофа между три автомобила затвори дясната тръба на тунела на АМ "Струма" край гара Кочериново, няма пострадали.

Пътният инцидент стана към 16 часа днес в дясната тръба на ЛОТ-2 на АМ „Струма” в посока Благоевград. Навлязъл в тунела лек автомобил Опел "Тигра" с гръцка регистрация се подхлъзва, удря се в левия бордюр на тунела.

Верижна катастрофа между три автомобила затвори дясната тръба на тунела на АМ "Струма" край гара Кочериново. В него се нанизва втори автомобил - Сеат със софийска регистрация. Трети ударен, но по-леко автомобил е Фолксваген "Пасат".

Няма пострадали, две пожарни-от Рила и Благоевград пристигнаха на местопроизшествието, които изтеглиха от тунела катастрофиралите автомобили. На Опела с гръцка регистрация е откъснато предно ляво колело след удара в бордюра. Има удар и отзад, където го е блъснал сеатът. При него пък ударът е в десния калник. Третият ударен автомобил е с най-леки щети, деформирани са левите му две врати.

Пробите за алкохол с полевия тест и на тримата водачи са отрицателни, движението през тунела бе възстановено в 16.35 часа. В него се нанизва втори автомобил - Сеат със софийска регистрация. Около 15-ина метров участък след навлизане в тръбата е хлъзгав, пристигналите на място служители на АПИ започнаха да опесъчават. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP