Верижна катастрофа с Асен Василев на АМ „Тракия”

22 Март 2024 | 18:18
1 коментара
Криминално
София
Верижна катастрофа с Асен Василев на АМ  Тракия”

Верижна катастрофа с участието на автомобила на финансовия министър в оставка Асен Василев стана магистрала „Тракия”, съобщава NOVA.

Ударили са се три коли. Василев не е бил зад волана, а е пътувал в един от катастрофиралите автомобили. При инцидента няма пострадали.

От МВР засега не дават информация и не потвърждават за участие на Василев в произшествието.  

Катастрофата е станала на 50 км в посока Бургас. Василев е пътувал в средната кола, когато отзад я ударил друг автомобил. Заради удара колата, в която бил финансовият министър в оставка, се блъснала в движещата се пред нея.

Катастрофата е причинила само леки материални щети и не се е наложило на нито един от участниците в инцидента да бъде оказана медицинска помощ. Направените проби за алкохол и наркотици на шофьорите са отрицателни. Автомобилите са изтеглени и движението е възстановено.

Източник: NOVA 

Добавени коментари

Didier публикува:
22 Март 2024 | 20:24
Здравейте г-н/г-жо Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от €2000 до €800,000,00 при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: [email protected] Имейл: [email protected] Телефон за WhatsApp: +33644681046

Добавете Вашия коментар

TOP