Венера в Лъв - любовта ни води към нови таланти

30 Юли 2019 | 07:34
0 коментара
Любопитно

Ако чувството за уникалност, стойност и желание да блестите трепти във въздуха около вас, то причината е, че Венера смени своя знак, за да се настани в Лъв. Знакът повелява да обичаме страстно, да изявяваме талантите си ярко и да се свързваме със съзидателната творческа енергия. За някои тази енергия се усеща под формата на допир с любимата дреха, среща с изкуството, вълнуваща любовна история и различни творчески занимания.

Знакът на Лъва е свързан с децата и за много от нас именно връзката с малките или с детето в нас ще бъде зареждащ елемент и по-важното – опознаване на още един спектър от любовта.

Любовта като избор древногръцката митология Венера се свързва с образа на Афродита – богинята, която дирижира събития и обичайно получава това, което иска, използвайки така наречените „женски“ игри. Тук няма саможертва или принадлежност, а единствено желание да се преродим в миг на истинска любов.

Източник: iStock/Getty Images

За разлика от Луната, Венера не изпитва чувство за дълг, нито се явява в търсеща позиция. Тя е тази, която избира, а изборът ѝ винаги е категоричен. Колко ще трае това решение зависи от нас, но то ще бъде избор на сърцето.

Сега е моментът да се запитаме колко държим на себе си и как успяваме да разпознаем онова, което ценим. Суетата и егоизмът могат да бъдат нездравословни точно толкова, колкото и пълното заличаване на нашата стойност. Правете здравословни избори, за да се свържете със себе си и другите по най-добрия начин.

Всеки от нас е творец

В рождената карта на всеки един от нас има сектор, който е означен от Лъва – това е пространството, в което ние творим, забавляваме се и носим онази спонтанност, присъща на слънчевия знак. Венера в Лъв ни позволява да разкрием този потенциал в любовта към околните, към изкуството, към творческото начало и най-вече към самите нас.

Източник: iStock/Getty Images

Всяка практика, свързана с духовно усъвършенстване, ни напомня как трябва да обичаме себе си, защото любовта резонира с емоциите на заобикалящия ни свят. Сега е времето да се свържете със себе си и да чуете онзи вътрешен глас, който ви нашепва, че сте уникални, талантливи, забавни, щедри... Това е Венера в Лъв.

Взаимодействие

Най-силно влиянието на Венера в Лъв ще бъде усетено от хората, които имат планети в огнения тригон (Овен, Лъв, Скорпион) - вероятно ще се почувствате по-обичани и животът някак ще стане по красив и вълнуващ. Ентусиазмът е един от най-важните критерии за огнените знаци, които често припокриват емоции и действие. Ако трябва да стъпите на своята сцена и да заблестите, сега е моментът!

Източник: iStock/Getty Images

Близнаците, Ракът, Девата и Везните също ще изпитат благотворното влияние на тази Венера, но събитията до голяма степен ще зависят от личните усилия. Не забравяйте, че най-хубавите неща често са тези, към които сме направили сложна, но решителна крачка или онова, което наричаме смелост.

Водолеите вероятно ще преоценят визията си за любовта, изборите и проявата на талантите. Възможно е да се огледате в другите и да откриете нещо ценно в самите вас. Свързаните с Телец, Скорпион, Козирог и Риби ще имат възможност да преоткрият из основи своята оценка и вероятно да си поставят фундаментални въпроси за любовта.

Източник: iStock/Getty Images

Понякога дребни случки в ежедневието, които ни вадят от обувките, могат да дадат нова посока. Всеки от нас носи творческото начало -  Божествената частица да създаваш нови светове.

Пожелавам ви приключения, вдъхновение и изява на нови таланти!   

Може да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: [email protected].

Добавете Вашия коментар

TOP