Венцислав Донев: Няма вече ГЕРБ в Кресна

30 Юни 2015 | 21:39
38 коментара
Политика
Венцислав Донев: Няма вече ГЕРБ в Кресна

Няма вече структура на ГЕРБ в община Кресна, каза пред репортер на Pirinsko.com Венцислав Донев.

По думите му в община Кресна структурата на Политическа партия ГЕРБ е ”куха и няма електорална тежест сред местното население”. Обезличаването на общинската организация започва още след местните избори на 2007 год., когато общинският председател Георги Георгиев - "Белята" взел еднолично решение да не се касират изборите за общински съветници.

"Подмяната на ГЕРБ в Кресна започна още през 2014 год. Учредители и радетели на партията бяха изолирани, след като в редиците бяха приети опоненти от предишните избори , които ни късаха плакатите в общината. Новоприетите членове в ГЕРБ - Кресна са известни с политическо номадство, като в тяхната автобиография влизат членство на БКП, БСП, ЛИДЕР и  АТАКА. Това са хора без морал чиято ,житейска философия е да са със силните на деня и да обслужват личните си интереси", коментира Донев.

Според него сред активистите и симпатизантите на ГЕРБ в общината има възмущение, защото лидерът им и председател на ОбС-Кресна Георги Георгиев буди несистемно поведение при гласуване в общинския съвет на важни и значими въпроси за общината, като по свое усмотрение гласува и не се съобразява с позицията на общинските съветници от групата на ГЕРБ.

"Потресаващ бе и фактът, че на парламентарните избори през 2014 год., за председател на предизборният щаб на партията бе наложен бившият кмет на общината и съветник от АТАКА Валентин Стоичков. Като подчертавам, че той бе одобрен от областният координатор на партия ГЕРБ Даниела Савеклиева" коментира още Донев.

Той не пропусна да подчертае, че в момента върви подписка, с която искат отстраняването на Георги Георгиев от председателския пост. Както и показа възмущение за това, че Народният представител и областен координатор не се отзовава на покана вече една година , за да обсъдили проблемите на партията в общината. Поредния шамар към редовите членове на ГЕРБ било задкулисното предложение и избиране на Атанас Махлелиев за кандидат-кмет на община Кресна на предстоящите избори през октомври.

"При тази патова ситуация, ако изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ потвърди кандидатурата на Атанас Махлелиев, пред нас редовите членове не остава друга възможност да издигнем друг кандидат за кмет алтернатива на тази несправедливост", допълни Венцислав Донев.

Венцислав Донев: Няма вече ГЕРБ в Кресна
Венцислав Донев: Няма вече ГЕРБ в Кресна
Венцислав Донев: Няма вече ГЕРБ в Кресна
Венцислав Донев: Няма вече ГЕРБ в Кресна

Добавени коментари

фани да го хвани публикува:
24 Юли 2015 | 23:54
А бе Ицо кажи ми коя е тази фани, че немога да се сетя.Проскуана патка може да наричаш смо майка си.В Сливница умните и интелигентни хора ще гласуват за Наско.Ти и Павлина не сте от тях.
Дон4о публикува:
02 Юли 2015 | 15:59
Къде обичат Хвани, че не разбраха хората! Всички знаят, как Илиян я купи в неделя на двора и! В понеделник е подкрепила всяко решение на съветниците на Илиян! Псуваше Мая, а сега и стана приятелка! Какав електорат и грамотен човек е Донев? Само знае да псува! А Хвани, кой я вкара да учи? Питайте я!Всички плюваха ГЕРБ заради Донев, Хвани и Лялю! Нека кажат за минералната вода, за продадения два пъти лиценз на отбора, за кражбите на Донев в горското, за бръкониерството, за нелегалния алкохол, за това коя задяват Лялю и Венци в ресторанта всеки обед!Излизахте гъзовете на Илиян и на Ники! Обичали я били хората! Какво е направила през годините като съветник - само да вземе Градешката минерална вода!
до Гергана И публикува:
02 Юли 2015 | 14:03
Браво!!! Умният и достоен човек винаги остава в сянка. Винаги е пренебрегнат, защото царува простотията и селянията. И да, хората ще гласуват за Фани защото е лидер, защото е борбена, инициативна и е единствена, която ще сложи в ред тая разпасана община!
Ники публикува:
02 Юли 2015 | 10:49
Избираш Ники, получаваш Илиян! Казах!
niki kmet публикува:
02 Юли 2015 | 10:11
Koi,kakvoto iska da si govori .. Niki e noviq kmet !! Uspex na Nikolai Georgiev , samo toi e dostoen za tozi post i samo toi e kadurenda napravi neshto za tozi veche susipan ot ilian i belata grad!!/
Гергана И публикува:
02 Юли 2015 | 10:02
ГЕРБ Кресна остана само със сбирщина от селяндури и подлизурковци, които доскоро се подвизаваха в други партии. Ама кой да го види това отгоре? Белята го раздава шеф, коли и беси а всъщност главната му цел беше да изгони читавите хора, за да владее неграмотната маса "гербаджии". Новото момче му трябва точно заради това! Манипулация и неграмотност, и след всеки разгром си се крие в мишата дупка. Позорза ГЕРБ, че не подкрепиха единствения член, който заслужава да е лидер, те губят в крайна сметка, защото нея хората я обичат не защото е "гербаджия"!!
динчо публикува:
02 Юли 2015 | 00:21
Чудя се на акъла на Ванчо , Белята как го прецака та сега момчето трябва да връща заплатите .За мен той също беше достоен за кмет . Поне си живее тук и милее за Кресна .Наско него познавам . Що се отнася до Венци , това е негово право всеки има право на мнение . Такива като Тони Драчев да не плюят под анонимност ,а да си гледа неговата партия .
КОЙ КОЙ Е публикува:
01 Юли 2015 | 23:32
АЛО,БУДНИЯГРАЖДАНИН - ТИ ЛИ ГОВОРИШ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО НА ФАНИ СПРЯМО ГЕРБ? ЧЕ ТИ ПРОДАДЕ СИНЯТА ИДЕЯ ПРЕДИ ГОДИНИ ЗА ЕДНО МИЖАВО ЗИМНО ПОЧИСТВАНЕ.А,ЗНАЕМ СЕ, МНОГО НИСКА ТОПКА СИ. ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНИ КЪМ ДРУГИЯ ДВОР - АТАКА И ГЕРБ В ЕДНО. АКО ТОВА НАЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. ПОМИСЛИ!!!
ради публикува:
01 Юли 2015 | 23:12
Браво бе беля! Голем избор, нема що. И тоя като тъпото ще ти казва "кажи шефе". Ти затова искаш слаби хора око теб. Не търпиш силните хора. А и това да те питам: Не ти ли изкара Венци всички избори докато ти се шеташе по Гърция?
Уокър публикува:
01 Юли 2015 | 23:11
Мaхлелиев вече е ходил в Сливницa зa дa опознaвa електорaтa, но никой не му е обърнaл внимaние. 100% зa него тaм ще имa не повече от двa, три глaсa, a именно от фенките нa Белятa. Две проскубaни пaтки, които сa хем тъпи, хем грозни. Зaбихa нож в гърбa нa Фaни по нaй- долният нaчин, зaщото тя е умнa, борбенa и ще рaботи зa просперитетa нa тaзи общинa и зaщото някои хорa никогa нямa дa сa кaто нея. Кaквa подкрепa дa имa Илиян в селaтa, кaто 8 години не е стъпил в някои от тях? Под нивото ли му е? Дaaaaa, зaбрaвих че Креснa е столицa нa Бългaрия и зa столичaни е немислимо дa ходят нa село. Осъзнaйте се, инaче ще зaтънете още повече
1972 публикува:
01 Юли 2015 | 21:46
НИКОЛАЙ ЩЕ Е КМЕТ НА КРЕСНА.СТИГА С ТАЯ ДИПЛОМА ТЯ НЕ ПРАВИ НИЩО ,ПОНЕЖЕ НЯМА С КАКВО ДА СЕ ЗАХВАНЕТЕ И САМО ТОВА ПОВТАРЯТЕ. ДЕЛАТА И ЧОВЕЩИНАТА СА НАЙ ВАЖНИ ,А ТОВА СА КАЧЕСТВА КОИТО ПРИТЕЖАВА НИКОЛАЙ .ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА СА СТРАШНО НЕЩО.ПРЕСТАНЕТЕ И ОСЪЗНАЙТЕ И СЕ ОБЕДИНЕТЕ С НИКОЛАЙ ЗАЩОТО ТОЙ ЩЕ Е КМЕТА .
1948 публикува:
01 Юли 2015 | 21:38
ЗАВИСТТА ЩЕ ВИ ИЗЯДЕ И СТИГА СТЕ ПЛЮВАЛИ ПО НИКИ СТРАХ ВИ Е ОТ НЕТО ЗАЩОТО ТАКЪВ КАТО НЕГО ДЕТО СЕ Е ДОКАЗАЛ ТРЯБВА ДА Е КМЕТ .НИКИ ТИ ЩЕ СИ КМЕТА ЗАЩОТО ТОЧНО ТАКЪВ ОБЕДИНИТЕЛ КАТО ТЕБ И ЧОВЕК С ДОБРА ДУША НИ ТРЯБВА НА КРЕСНА.А НЕ МАМИНИ СИНЧЕТА И НАГЛЕЦИ КАТО ИЛИЯН.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ХОРА И ПОДКРЕПЕТЕ НИКОЛАЙ.
До твърТ публикува:
01 Юли 2015 | 17:29
Да живее вярно да живее, за да си поживее и Гошо Белята, защото иначе то от ГЕРБ каква е файдата за общината.
ТВЪРТ публикува:
01 Юли 2015 | 17:24
Да живее ГЕРБ КРЕСНА!
Донев публикува:
01 Юли 2015 | 17:11
Тоя Венци, какво ли не разцепи! В ловджииската му група никой не иска да го гледа! Най-големия БРЪКОНИЕР в Кресна! Срам за ловджиите! Срам за Герб! Алчни хора попаднали в игрите на Илиян и Чаушев заради пари!Всеизвестен вече на всички фак - Илиян на двора на ФАНИ! Тоя човек няма такъв речник и това не са негови думи, а на Драчев!
1111 публикува:
01 Юли 2015 | 16:08
ВСИЧКИ СТЕ БОКЛУЦИ
Гришата публикува:
01 Юли 2015 | 15:18
Откога лидера на БСП Кресна се е заинтересува около ситулацията в ГЕРБ... Мирише ми на поръчкова статия на Николайчо! Наздраве Чауш!!!
Венци кажи си публикува:
01 Юли 2015 | 14:22
Венци в ролята на какъв определяш кой съществува и кой не? Всички знаят, че с чаушев сте се договорили да плюете по герб иначе Чаушев нямаше да си го публикува във фейсбука. Истината излезе на яве, ти отдавна се опитваш да цепиш, но освен теб ляли и фани не виждам някой друг да се е изказал против. Така, че и това ще мине и Махлелиев ще победи, въпреки че Ники се е обсебил от идеята да става кмет.
Иска им се публикува:
01 Юли 2015 | 14:08
На ЧАУШЕСКУ много му се иска МАХЛЕЛИЕВ да не се кандидатира, защото плановете му с ИЛИЯН за превземане на цялата власт в общината вървят към провал. Иска ви се предатели , но няма да стане. Видяхме на общинското събрание колко гласа събра ФАНИ въпреки подкрепата на антипатичния Донев. Успех на кандидатите
Той публикува:
01 Юли 2015 | 13:24
Ей, неграмотници! Научете се как се пише правилно, тогава плюйте или хвалете, когото и да било! Нито Кръстев, нито Чаушо става за кметове. И двамата са с еднакъв умствен багаж! Единия поне има образование, което обаче не му гарантира интелект.
!!! публикува:
01 Юли 2015 | 13:09
Много самочувствие, много. Четейки, си мисля че политическата обстановка и просперитет на България изцяло зависи от Кресна. Само че има новина- никой не ви бръсне за слива. Натирихте Фани, но вместо да й извадите очите, й изписахте веждите. Сега много повече хора ще я подкрепят и на финала ще бъдат тя и Ники. Ники може да няма образование, но работи и е човек с главно Ч. Дипломата не те прави човек!
Мая публикува:
01 Юли 2015 | 11:24
ало кмета е един илиян кръстев се казва двама се карат трети печели лек ден
Иван Чангулов публикува:
01 Юли 2015 | 07:53
Докато се възползвате от анонимността си за да ръсите простотии и гняв.Не бихте постигнали нищо по добро. Спрете се!
Ало как си публикува:
01 Юли 2015 | 06:43
Всезнаещите , много сте осведомени .Вие от кога почнахте да общувате с Ники , та го коментирате даже и ви е черпил , а и на работа ви е взел .Въобще знаете ли какъв човек е .Такъв като него ни трябва с твърда рака да поеме нещата иначе няма оправане .Защо му се косите на образованието , та макар ако е изкал е нямало да завърши више ли ? Питам ви аз дипломата ли прави човека по умен . Важно е да си с широка душа и голямо сърце , но на вас критиците май ви липсват .Никакво значение един Кмет с какво образование важно е за знае какво изка да направи и как да го постигне . Останалото е работа на екипа от специалисти с които , ще работи .Лидер се ражда , а не се става с диплома .За ваша информация и Бил Гейц е без више образование ....защо му е .
до верно е публикува:
01 Юли 2015 | 02:33
Еййй много си готин Тъпако . Зад анонимките , неще се скриеш Мърша си беше и Мърша си остана познаваме се нали ?
До: верно е публикува:
01 Юли 2015 | 01:15
Сигурно е платил и сметката и борчовете на Венци та да цепи ГЕРБ!
Верно е публикува:
01 Юли 2015 | 01:14
Ония денове ме черпи Чаушо едно пиене, така че ако искате никога да не плащате сметка и да ви черпят безкрай станете фенове на Чаушо. Иначе умствения му багаж не достига, но па и пари за цигарки дава като ти свършат така, че всичко е екстра. Така язека съм за него оти ме взе да мия на мифката предизборно. Така ке е
запознат публикува:
01 Юли 2015 | 01:01
С образование или не Ники е направил много повече от вас драскачите . Щом на стании на Гроб постоянноговорите за него , значи вие страх треперете , треперете . Всичко е ясно , нормално е, че не всички му мислят доброто завизчии .Нека един в Кресна да се похвали с това което той е дал , като спонстворство през годините .
НИКИ КМЕТСКИ ВЪВ ВЛАХИ публикува:
01 Юли 2015 | 00:19
Ники няма какво да го коментираме, с това образование може да се яви на конкурс за кметски във влахи. И там има пияници ,които да черпи всеки ден. Ники всички знаем защо си толкова ларш, защото после 4- години ще падне крадене и лапане. Но народа вижда твоите кухи амбиции и знае истината.
Леле-Мале публикува:
01 Юли 2015 | 00:15
Венци да не си платил в Пиринско абонамент за фалшиви статии. И първия път знаехме, че си ти. Ти си си предател по душа, но номерата ти не минават. Напротив щом точно ти говориш против Герб вдигаш рейтинга на партията, защото надали има друг човек освен Льольо, който да те уважава в нашата Община. Лика прилика сте си;)))))) айде взимайте си Фанито и я правете президент скоро има избори за президент там имате повече шанс отколкото за кмет:))))
разбулени тайни публикува:
01 Юли 2015 | 00:05
Кой е донев? Човека без нито един ден трудов стаж! Човека с дългове по хората! Сега нештата се изясниха къде отива фълшивия алкохол на венци- на магазина на чаушо! А жена му разправя "абе май направихме грешка с фани"
здрасти публикува:
30 Юни 2015 | 23:55
Браво , Венци точно така . Всички мишоци да си ходят, толкова ли нямахме ние кадърен кандидат та ни натресоха това младо момче . То ако ни беше до такъв и тука си имаме млади хора , но явно нас селянчетата ни подценяват , затова ще го ядем ....
1972 публикува:
30 Юни 2015 | 23:24
КМЕТ НА КРЕСНА ЩЕ БЪДЕ НИКИ ОРИЕНТИРАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ ОГОРЧЕНИ ОТ ГЕРБ ,ТОВА Е ШАМАР ЗА ВАС С ТАЗИ КАНДИДАТУРА .ПОДКРЕПЕТЕ НИКИ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩИЯТ КМЕТ НА КРЕСНА.ТОВА Е КМЕТА КОЙТО ЩЕ НАПРАВИ НЕЩО ЗА КРЕСНА ЗАЩОТО СЕЕ ДОКАЗАЛ ЧЕ МОЖЕ .УСПЕХ НИКИ ТИ ЩЕ СИ ПЪРВИ .
1948 публикува:
30 Юни 2015 | 23:10
ГЛУПОСТИ - АТАНАС НЯМА ШАНС НО КМЕТА НА КРЕСНА ЩЕ БЪДЕ НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ РАЗБЕРЕТЕ ГО И СЕ ОРИЕНТИРАЙТЕ НА ВРЕМЕ ИЛИЯН ДА СИ ХОДИ .
Буден Гражданин публикува:
30 Юни 2015 | 22:56
А какво прави деистващия кмет Илиян Кръстев в двора на вашата алтернатива за кмет от ПП ГЕРБ Фани.Венци вместо да се занимаваш с това дето не ти го разбира главата ходи се хвани някъде на работа да си върнеш борчовете по хората.
герб публикува:
30 Юни 2015 | 22:38
Издигнете си фaни
mila публикува:
30 Юни 2015 | 22:38
fani nego slushai na venci skarca mu dushameto mnogo kmet she bade naseto takache ne razpilevaite glasovete vsichki trebe da sme zaedno
дани публикува:
30 Юни 2015 | 22:33
БРАВО ВЕНЦИ НАЙ ПОСЛЕ НЕКОЙ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА А ТОЗИ МЛАДЕЖ АТАНАС НЯМА НИКАКЪВ ШАНС КМЕТ ЩЕ БЪДЕ ИЛИАН РАЗБРАЛИ СА СЕ С ЧАУШО ВСИЧКО Е ПРЕНАРЧЕТАНО

Добавете Вашия коментар

TOP