Венци Чикагото с първата кандидатдепутатска листа в Благоевград, привлича избиратели със слогана „Да смажем главата на змията“

24 Август 2022 | 09:32
0 коментара
Политика
Венци Чикагото с първата кандидатдепутатска листа в Благоевград, привлича избиратели със слогана  Да смажем главата на змията

„Народна партия на истината и само истината“ стана първата политическа сила, която се регистрира в Районната избирателна комисия на Благоевград за предстоящите избори на 2 октомври. Тя атакува избирателите с листа от 1 кандидат-депутат – Иван Хаджиев. Лидер на партията е Венцислав Ангелов-Чикагото, който е доста активен в социалните мрежи. Той се прочу през 2016 г., когато бе обявен за международно издирване въз основа на Европейска заповед за арест за незаконен трафик на наркотици. Това е първото му участие на избори, а слоганът му е „Време е да смажем главата на змията“.

Листа от 2-ма кандидати – Любомир Николов и Милан Василев, регистрира и бургаската партия „България на труда и разума“. Миналата година тя участва пак на парламентарни избори в Благоевград и дори успя да вземе 141 гласа.

Третата партия, заявила желание да вкара депутати от Благоевградска област в 48-то НС, е „Пряка демокрация“ на Ивайло Стефанов. През лятото на 2021 г. тя получи 81 гласа в Пиринско. На предстоящия вот кандидатът й за депутат е само един – Валентин Димитров. Любопитно е, че упълномощеният представител на партията, който вкара документите за регистрация, е общинският съветник в Благоевград от АБВ Кирил Ваклинов.

ВАНЯ СИМЕОНОВА в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP