Венци Бурето напусна „Паркинги и гаражи“ - Благоевград: „Обидите и напрежението ми дойдоха в повече!“

30 Май 2022 | 22:44
3 коментара
Общество
Венци Бурето напусна  Паркинги и гаражи  - Благоевград:  Обидите и напрежението ми дойдоха в повече!

След 1 година и 8 месеца работа в благоевградското общинско дружество „Паркинги и гаражи“ Венцислав Христов подаде молба за напускане. Днес сутринта той е депозирал заявлението си до управителя Ивайло Червилов с молба да бъде освободен веднага по взаимно съгласие. В. Христов бе в единия от екипите за поставяне на скоби.

 „Дойдоха ми в повече  псувните и обидите на гражданите, а натрупаното напрежение си го изкарваш вкъщи на семейството“, обясни пред „Струма“ мотивите да депозира оставката си Венцислав Христов. Той допълни, че съпругата му и децата им тийнейджъри им имат нужда от спокойствие и е преценил, че е по-добре за фамилията му да си търси друга работа.

„21 години имах такси, преди да започна в „Паркинги и гаражи“. В началото на пандемията работата на таксиметровите шофьори рязко намаля и тръгнах да търся друга. Бяха обявили място в „Паркинги и гаражи“, подадох си документите и започнах. Сега още не съм решил къде да отида, но като разбрали, че съм напуснал, сигурно 50 приятели и познати ми се обадиха с предложения за работа като шофьор, в автокъщи, на много места. С колегите и шефа на „Паркинги и гаражи“ се разделям приятелски и ще продължа да поддържам връзки с тях, но  тази работа е много тежка и който не я е работил, не може дори да си го представи! Всеки ден шофираш по 100-120 км градско, в трафик с пешеходци и деца. Правиш снимки, заключваш и отключваш автомобили и слушаш ругатни: „Инвалид да станеш“, „Свещи да си купиш“, кълнат семейството… Истината е, че бях свикнал с работата, но съпругата ми настоя да напусна, защото се прибирам смачкан и пия по шепа хапчета вече. А парите, не че са малко (преди няколко месеца г-н Червилов ни вдигна заплатите с 200-250 лв.), но не си струва човек да търпи унижението от гражданите“, откровен бе Венцислав Христов.

Управителят на „Паркинги и гаражи“ Ив. Червилов е подписал заявлението за напускане. На въпрос на „Струма“ дали срещу Христов е имало жалби и сигнали от недоволни клиенти, той бе категоричен, че такива не е имало.в.Струма

Добавени коментари

опа публикува:
31 Май 2022 | 07:07
сега ще докарат поредния помак на общинска работа
evala na chervilov публикува:
31 Май 2022 | 06:40
bureto e izgonen za intriganstvo i donos
Честито публикува:
30 Май 2022 | 23:00
пиринско напишете истината бурето от струмско . изгоонен е културно заради ники нинджата. иначе беше удобен доносник на жъчките кой къде кога с коя с кой нема такъв шпионин чак грозна работа пълн клоун е

Добавете Вашия коментар

TOP