Ваня Григорова регистрира в ЦИК коалиция „СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ“ за участие в изборите на 9 юни 2024

26 Април 2024 | 19:05
0 коментара
Политика
София
Ваня Григорова регистрира в ЦИК коалиция  СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ  за участие в изборите на 9 юни 2024
Ваня Григорова регистрира в ЦИК коалиция „СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ“ за участие в изборите на 9 юни 2024 г.

Коалицията се представлява от Ваня Григорова, подкрепена от смели и достойни хора, които не се притесняват от помията, която неминуемо ще ги залее.

"Солидарна България“ има политически потенциал и е обединяващ фактор вляво, доколкото това е възможно в настоящата ситуация. Разчитам и на хората с всякакви политически убеждения, които продължават да желаят истинската промяна и са разочаровани от поредната подмяна на тяхното доверие.
Партии, самоопределящи се като демократични и проевропейски, отново ще правят опити да компрометират изборите и да накарат хората да не вярват в изборния процес. Опасявам се, че политическият „елит“ ще се опита да наложи риторика в предизборната кампания в стил „големи вратове“ и „сладки пуделчета“, но ние ще направим всичко възможно хората да чуят нашите решения на реалните проблеми, с които се сблъскват ежедневно. Моите каузи и битки могат да бъдат проследени в годините назад. Аз няма да отстъпя от принципите и идеите си, а именно защитата на работещите българи. Дори и вчера протестираха работещите в енергетиката и въгледобива, защото техните интереси отново бяха предадени. Така както и на стотици хиляди сънародници.
При ниска избирателна активност на 9 юни най-вероятно пак ще получим СГЛОБКА. Да не позволим надеждите да угаснат, а с тях и България!", публикува в социалната мрежа Ваня Григорова.

Добавете Вашия коментар

TOP