Вангелия Иванова е новият-стар шеф на Басейнова дирекция - Благоевград

15 Септември 2015 | 10:35
0 коментара
Общество
Вангелия Иванова е новият-стар шеф на Басейнова дирекция - Благоевград

Вангелия Иванова застава за постоянно начело на Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ Благоевград. Заповедта й за назначение се очаква да пристигне всеки момент, след като в края на миналата седмица от Министерството на околната среда и водите обявиха, че тя е класирана на първо място в конкурса за длъжността.

В конкурса за директорския пост се впуснаха трима кандидати – Вангелия Иванова, Красимир Роячки и Евгений Терзиев. До финалния етап на конкурса – интервю, който се проведе в началото на септември, достигнаха Иванова и Роячки. След тази част конкурсната комисия, с председател Павел Гуджеров – заместник-министър на околната среда и водите, взе решението Вангелия Иванова да застане за постоянно на поста Директор на Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ Благоевград.

Припомняме, че в средата на месец март тази година Иванова застана временно начело на Басейнова дирекция - Благоевград до провеждането на конкурс. Тя замести на поста инж. Чавдар Молов, който получи заповед за освобождаване на 10 март.

Вангелия Иванова е на 43 години, родена е в Гоце Делчев. От 2003 до 2013 година работи в Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“, като постепенно се изкачва в йерархията до началник на отдел. През 2013 година напуска по собствено желание и започва работа в София, където е до завръщането си в Благоевград през март тази година.

Добавете Вашия коментар

TOP