Ванга съвета: Къщата да не остава без тези предмети! Носят късмет, щастие и пазят от уроки

08 Август 2023 | 14:51
15 коментара
Любопитно
Благоевград
Ванга съвета: Къщата да не остава без тези предмети! Носят късмет, щастие и пазят от уроки

Великата Ванга е посочила няколко предмета, които предпазват дома от уроки, зли сили, носят благополучие и късмет, научи КОЧ.

Ванга съветва къщата да не остава без мед. Течното злато носи благополучие.Освен това меда запазва спокойствието и комфорта.

Добре е да имате и финикова палма или върба. Те са свещени растения и първи помощници в борбата със злото. Първият предмет, който мъдрата Ванга препоръчвала, била подковата на входа на вратата. Казвала, че носи щастие и късмет.

Според ясновидката къщата не бива да остава и без натурален сапун. Измива злото, предпазва ни от зли магии. Чесънът е също магически предмет. Поставен в ъглите на стаите, гони негативната енергия и ни предпазва от зли очи. Свещите помагат да не изчезне енергията от къщата, е съвета на голямата пророчица. Кръглото огледало помни щастието и не го изпуска да напусне дома.

 

Ветропоказателят се справя с вятъра. Стопаните на такава къща никога няма да познаят скръб, тъга или нещастие.

Изсушената рибена люспа носи късмет, пари и доволство за всички. Но трябва да умеете да я съхранявате много добре.

Във всеки дом трябва да има камбана. Защото злите сили се страхуват от силните шумове. Вземете си кука в къщи и ще уловите щастието и късмета, твърди Ванга. Кехлибарът прочиства главата и носи мир и късмет.

Ако искате да намерите пътя към щастието и да задържите любимите си хора, пазете кълбо вълна в дома си.

Точилото пък ще ни защитава от зли духове и носи в дома ни богатство.

Иглите предпазват от уроки и нещастие, твърди баба Ванга.

Вземете си ботуши и съдбата ще ви се подчини, е друг съвет на петричката врачка.

Ако искате къщата ви да е пълна с много щастие и просперитет, винаги в кухнята да има ябълки.

 

Пясъчният часовник в дома показва, че цените времето и имате надежден приятел в трудни ситуации. В жилището ли ви е, ще знаете как да преодолеете трудностите и препятствията в живота.

Иконата ще бъде вашият верен приятел и в трудна ситуация и ще ви успокои от вълненията. Основното нещо е да се обръщате с цялото си сърце към нея.

Имате ли в дома си черен крайпътен камък, никога няма да имате проблеми със съня, съветва баба Ванга.

Добавени коментари

Надя Драганчева от Тутракан публикува:
11 Ноември 2023 | 16:16
Надя Николова Драганчева се казвам(Шаврантията от гр.Тутракан760]) и живея в гр.Тутракан 7600 на ул.Панайот Хитов 5,до староят пазар. Аз съм ненормална психопатка на 71 години,имам и жълта книжка.Аз бях в лудници за дълго време.Аз сега си търся млад секс партньор. Аз ще му готвя бял боб с люти чушки.Аз съм популярна общественичка.Нищо че хората приказват за мен,че аз съм луда,на мен не ми пука. Аз гледам на карти и на бял боб и познавам в бъдещото. Аз обичам много груповият секс и не мога без секс.Аз си правя сама ракия. Обичам да играя кючеци.Аз пия много хапчета,но само с твърд алкохол. Сега не ми остава нищо друго освен да се напия с моята домашна ракия. ПРАВА,ЩЕСТ,ДОСТОЙНСТВО,СПРАВЕДЛИВОСТ. До като аз съм жива,ще пиша и ще съм опозиционерка.
Miro публикува:
11 Август 2023 | 12:16
Кажете на тоя Иван че,няма езически християни,ако смята Месията за Бог ...тежко му.Кажете му че БОГ НЕ Е РАЖДАЛ И НЕЕ РАЖДАН! ОСТАНАЛОТО ?АКО ИМА КАпКА МОЗЪК,ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИСТРИ В ЧУТУРАТА МУ!Ако ли пък не ,ще поддържа горенето в ада...Аз вярвам в Бог,този който е говорил с Моисей... Първата:"Аз съм Господ Бог твой,да нямаш други богове освен Мен" Втората:"Не си прави кумир и никакво изображение на онова,що е горе на небето,що е долу на земята,не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ Бог твой "(Иване,Иване,ако само това осмислиш,ще се изясни всичко в главата ти,нима мислиш че, Господ Бог не е видял грешният път, по който ще тръгнеш?Та Той е Всемогъщ,Всезнаещ,Всеможещ!!!) Останало си намери сам,за да се спасиш от Ада...няма аз да ти дъвча храната.
No name, no face, no number... публикува:
11 Август 2023 | 01:04
Напълно подкрепям коментара на Иван. Този човек е буден и има какво да се научи от него. Бъдете преблагословени от Този който е създал всичко и всички! Амин!
Лелята на лелите публикува:
10 Август 2023 | 18:40
Много болен народ, ве!
Надя Драганчева публикува:
10 Август 2023 | 18:18
САЙТЪТ Е ПОЗОР ! Не се спазват изискванията на Европейското законодателство ! Един ИЗРОД на ИЗРОДИТЕ пише от мое име. Сайтът става съучастник на престъпления : 1. Кражба на самоличност; 2. Онлайн клевета. ПОЗОР ! Сезирани са надлежните институции. ИЗРОДЪТ на ИЗРОДИТЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО !
Една българка публикува:
10 Август 2023 | 17:44
Съветите, рецептите и пророчествата на баба Ванга са ценни! Нека ги уважаваме, българи!!
Vanq публикува:
10 Август 2023 | 16:24
Този сайт не прилича на новинарски с цел сдобиване на информация. Сайт за обява... :) Моля ви спрете да публикувате такива хората вече не са балъци.
Иван публикува:
10 Август 2023 | 14:17
Езически християни, надяват се на мъртви, безполезни идоли/богове, вместо да търсят Истинския, Живият, Всемогъщият, Създателят на всичко, Небесният Бог Йехова. Четете книгата на живота/ Библията, не бъдете невежи! Научете истината, за ваша полза!
Възмутена публикува:
10 Август 2023 | 12:36
КАКВИ ЦИНИЗМИ! Сайта е за Санкция!
Кой и как може да пише тези простотии.Изкуфяли ..Нещастници. публикува:
10 Август 2023 | 09:01
Доктора публикува:
10 Август 2023 | 08:53
Колко болен народ има в тая държава.Бог да ги прости.
Надя Драганчева от Тутракан публикува:
10 Август 2023 | 06:05
Надя Николова Драганчева се казвам и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5 до старият пазар.Аз съм стара бабичка нимфоманка и съм луда психопатка,имам и жълта книжка.Но си търся двама мшади любовници за дов груб групов секс с мен.Аз плащам щедро в евро.Аз имам червени домати и ракия за секс паузите ни.Аз обочам много и аналноят секс,но без презерватив ,за да усещам натурално кура.Перверзна и озвратена шаврантийка съм.Всички знавт,че аз съм луда шизофреничка ,аз съм популярна в целият Регион.
Стоянчо публикува:
09 Август 2023 | 19:06
Хубаво е в къщата си да имате и статуя на еректирал УЙ! Спомага за вагинални течове!
Мерда Осман публикува:
08 Август 2023 | 21:38
Хора от община Якоруда,разберете, че има тайна новият кмет да остави на същите постове в общината Беда, Магда и Карафеиз .. Това е недопустимо. Бъдете будни, а не в кома, в която вече 20 г ви държат. Не позволявайте ПРОМЯНАТА, да стане подмяна
Gan40 публикува:
08 Август 2023 | 16:54
Пълни ГЛУПОСТИ!

Добавете Вашия коментар

TOP