Ванга и Дънов предричат: Възходът на България започва през 2024 г.

06 Февруари 2024 | 14:55
0 коментара
Любопитно
Благоевград
Ванга и Дънов предричат: Възходът на България започва през 2024 г.

Че нещата тръгват на добре от догодина, предсказват още Преподобна Стойна, Дядо Влайчо, Слава Севрюкова и Любомир Лулчев

 

Доживяхме промяната към добро за България!

В това са убедени големите прорицатели на България, живели през миналия век - от Преподобна Стойна и Любомир Лулчев до Петър Дънов, Ванга, Дядо Влайчо и Слава Севрюкова. Техните предсказания е събрал Христо Нанев - писател, езотерик, един от най-големите български изследователи на паранормалното у човека. Той е автор на над 20 книги, повечето от които са посветени на българските феномени и дори лично е разговарял и се е срещал със Слава Севрюкова и Ванга.

 
Христо Нанев
Христо Нанев

 

"Ако трябва да обединим всичко, което тези хора са казали - то е, че съединението прави силата! Най-общо ще събере тук великите и големи умове на българи, които ще се върнат у нас и ще започнат процеса на промяна за добро на България", категоричен е писателят.

 

Ванга
Ванга

 

Според него първата промяна на подобна вълна завърнали се у нас е била емиграцията по време на турското робство.

"Тогава българите сме били по-свободни от сега дори. Хиляди нашенци са учили и работили в Румъния, Сърбия, Гърция, участвали са в съпротивителните движения, търговци. Тогава българите са могли да пътуват в границите на Отоманската империя постоянно и след години, в които са се научили на много неща, са се завръщали с новото, с напредничавото. Тази промяна е идвала и с въстанията, комитетите, на които начело са били точно такива българи - напредничави. Това е била първата вълна на завръщане на българи", смята Нанев.

 

Петър Дънов
Петър Дънов

 

Той е сигурен, че втората вълна предстои за България.

"Тя ще изиграе не по-малка роля, тъй като 45 години от налудничавия възторг по комунизма не произведе много добри неща общо за българите. Уверен съм, че сега това предстои. Да, имаше промяна, но на ниво държавност всичко се случва трудно и все се връщаме в изначални точки."

Според прорицателите тази вълна българи, които ще дойдат и променят България, ще започне от предстоящата 2024 година.

"За всички няма е да е лесно. Нито за нас, които ще приемем обратно тези два милиона българи, нито и за тях самите, защото ще дойдат и ще разтурят всичко старо, закостеняло. Повечето от тях са подготвени хора, живели в други условия, донякъде съхранили духовността в себе си, не са обезверени и най-важното - млади са, те ще оправят България", категоричен е Нанев.

За тази тенденция на спасяването на духа на връщащите се в България говори и Слава Севрюкова в последната година от живота си.

 

Слава Севрюкова
Слава Севрюкова

 

"Севрюкова пише, че трябва да предупреждаваме младите хора от 2023 до 2040 г. да си идват тук, защото започват катаклизми и там, където е земя, няма да е повече земя, а оцелелите ще са горе по високото. Според нея затова България ще пострада по-слабо и от бедствията, и от земетресенията, тъй като е високопланинска страна и защитена от Бога", споделя писателят.

И Ванга, и Слава Севрюкова, Петър Дънов, Дядо Влайчо и дори Препоподбна Стойна преди 80 години е видяла, че това съединение на българи от чужбина, които ще дойдат у нас, ще го има.

 

Преподобна Стойна
Преподобна Стойна

 

"Вече изтичат черните времена в историята ни. България ще се въздигне, тръгваме нагоре, тъй като духовността е нещото, което ни движи. Нашата държава няма да изчезне именно заради това", казва писателят.

Той е категоричен, че вече няма да говори с думите на Слава Севрюкова например, а ще си мълчи за нещата, които знае, защото много от информацията, която е споделял, е била изопачена.

 

Дядо Влайчо
Дядо Влайчо

 

"Севрюкова ми каза, че след 2018 г. ще се появи жена, която ще е в основата на въздигането на България. Тя не е говорила дали тя е руса, или не. И аз чаках. Но на едни от последните политически избори се появи една жена, която каза, че била предсказаната от Слава да изведе народа напред. Боже мой, та в нея нямаше нито дух, нито основа за него. И аз слушах и си казах: "Не бива да се изопачават нещата, които нашите мислители и предсказатели са казвали. Това е кощунство към паметта им най-малкото", смята езотерикът, направил и документални филми с думи на прорицателите.

Христо Нанев смята, в България работят повече тъмните сили, отколкото светлите и че навън духът е по-силен, отколкото тук.

"Представял съм книгите си на много места по света. Там има българи, които тук едва ли ще могат да виреят. Тук всички са в казана, образно казано. Всеки е срещу всеки, особено ако малко вдигнеш глава. И в момента, в който почне някаква промяна за добро, веднага се събуждат "старите сили", които си обичат статуквото. Затова само хората отвън ще ни оправят, но всички знаем, че няма да е лесен този път", споделя Нанев и дава за пример началото на процеса на "узряването" на младите с протестите преди година-две.

"Това е само началото. Предстои огромен процес на възстановяване на държавността и както казва Слава Севрюкова - накрая ще се потърси и отговорност. Бъдете убедени в това", смята писателят.

Тогава, както казва и учителят Петър Дънов - България ще стане втори Йерусалим.

"От света ще почнат да ни търсят, ще има духовен глад, пари на хартия ще има много, но ще има незадоволеност от добра храна и добри хора. Тогава българите ще са най-отгоре на света - ние сме духовните водачи на човечеството", цитира Дънов Христо Нанев.

По това време България ще се превърне в райската градина на човечеството, а нашето племе никога няма да изчезне, смятат пророците ни.

"Защото не е вярно, че сме чергари. Откъдето сме минали, държава сме оставили и бял град. Други народи ще изчезнат, но ние не. И както казва Севрюкова - ще се превърнем в силен народ, а тези, които напуснат страната ни, след време горчиво ще съжаляват", завършва Христо Нанев.

Добавете Вашия коментар

TOP