Ванга: България ще се оправи , когато Сирия падне

24 Април 2024 | 14:42
2 коментара
Общество
Благоевград
Ванга: България ще се оправи , когато Сирия падне

Има голяма спекулация с думи на Ванга от страна на тайните служби - и от двете страни на земното кълбо, а и от обикновени мошеници. Но има едно нейно изказване, за което се твърди, че е достоверно. Тя казва: България ще се оправи, когато Сирия падне!

Това припомни топ астрологът Трифон Николов по време на своя прогноза в социалните мрежи. Защо обаче той обръща внимание на тази прогноза?

„Ванга смята, че предстои нов конфликт със Сирия. Тя може да е следващата мишена на войната - по различни причини. Но интересното е, че това вече се е случвало. Кога се е случвало?

Гледайте филма „Небесно царство” на Ридли Скот – той се отнася за точно тази година, когато това се е случило. Едно време името Сирия се е отнасяло за целия този регион, описан във филма: от Египет до днешна Турция. Става дума за 1187 г., когато пада Йерусалим под властта на Салахадин. Тогава пада Царството на кръстоносците, а в България се вдига въстанието на Асеневци. Пада едно християнско царство, но се вдига друго, в случая България”, обяснява астрологът.

И допълва: „Колкото и да е странно, това, което Ванга казва, че ще се случи в бъдещето, вече веднъж се е случвало. Така че ще наблюдаваме”. Трифон Николов обаче припомня и друго пророчество – на Учителя Петър Дънов. А той предрекъл следното, когато наближил комунистическият режим:

„Ще има 45 години диктатура, която ще бъде последвана от друга 45-годишна диктатура. И втората  ще е по-лоша”.

В тази връзка астрологът коментира, че това може би е едно предупреждение. „През 1187 г. България се е вдигнала на оръжие, не на протест – така че ще видим какво предстои. Но това е едно предупреждение за т. нар. властимащи в страната - да обърнат малко внимание на състоянието на армията в България”, съветва той. 

Добавени коментари

Не! Друго е рекла жената. публикува:
24 Април 2024 | 14:55
"Кога Бойко ке умре-ке се оправи България!"
Петър Дънов публикува:
24 Април 2024 | 14:52
Голямо предсказание! Как ли пък до сега не сме го "разчели"? Всека година излиза по нещичко от дълбокия джоб на баба ви Ванга.Кой шо се сети-пише,ама дали е вярно-майната му! Нещо да се драска.

Добавете Вашия коментар

TOP