Ванга: 2022 г. ще е преломна за човечеството! Ще рухнат съюзи, но ще се появят нови

08 Август 2022 | 08:47
1 коментара
Любопитно
Ванга: 2022 г. ще е преломна за човечеството! Ще рухнат съюзи, но ще се появят нови

Всяка година в навечерието на 11 август – деня на кончината на прочутата българска пророчица баба Ванга, която напусна този свят през 1996 г., в родния й дом и на гроба й се стичат стотици поклонници.

 

Много от хората, които са благодарни за предсказанията на ясновидката посещават храма „Св. Петка Българска“, построен в землището на с. Рупите, край гр. Петрич, където Ванга прекарва последните години от живота си и финансира построяването на храма, чиито стенописи са дело на художника акад. Светлин Русев.

Тъй като храмът не е изпълнен по канона, възприет от православната ни църква, параклисът не е осветен и затова е наричан само "храм", без да се уточнява на каква религия.

Някои от приближените до Ванга твърдят, че приживе тя е определила настоящата 2022 година като преломна за човечеството. Политическата обстановка ще бъде обострена, твърдяла гадателката и казвала, че някои съюзи и договорености ще рухнат, но на тяхно място ще се проявят нови. Според нея тези хора, които намерят в себе си сили да не се отчайват и да се преборят с трудностите, ще успеят да продължат напред.

 

 

Източник БНР

Добавени коментари

Любопитно публикува:
08 Август 2022 | 12:05
Кой говори с устата на Ванга?!

Добавете Вашия коментар

TOP