Вандали отрязаха дръвчета в района на панорамна алея "Стъпалата" край Разлог

23 Февруари 2022 | 10:34
4 коментара
Криминално

Установени са извършителите

Служители на Общинска администрация - Разлог са констатирали отрязани дръвчета в района на Панорамна алея „Стъпалата“. Снети са записи от охранителните камери в района и са установени извършителите. Подаден е сигнал до компетентните органи, за да бъдат предприети необходимите действия и извършителите да получат предвидените в закона наказания за този вид посегателство.

Община Разлог остро осъжда подобни постъпки и призовава жителите да опазват града и населените места, както и да сигнализират при евентуални подобни вандалски прояви. През последните години се построиха много нови съоръжения, зацветяват се паркове и градинки, засаждат се дръвчета. Полагат се усилия за опазването им, но все още има лица, които умишлено унищожават движимото и недвижимото имущество и съоръженията.

Добавени коментари

Видела жабата да подковава воло публикува:
24 Февруари 2022 | 00:26
Герберски малоумници, знаеме че вие сте прости и я съм прост - вашия вожд и учител, ама сте извънредно тъпи, барабар с онаа крава, която трябва да е в десниа ъгъл, да се занимавате с Путин, много сте малки, незначими!
Иде им времето! публикува:
23 Февруари 2022 | 13:37
Сичко се плаща в тоо живот, нема безплатен обед!
Бай Любен публикува:
23 Февруари 2022 | 13:30
Докато полиция и Прокуратурата в Разлог спят Дуди Фарфаров и Вънджювив че пънат гуша
Вандали откраднаха Разлог публикува:
23 Февруари 2022 | 13:02
Никой ли не вижда, за какво става въпрос, никй ли не вижда, че града го няма! Той беше даден жертва за да същестуват едни вънджовци джурови и прочие, Как така се случва, че фирмата която печели всички обществни поръчки им строи палатите, как така става и никой не забелязва, че с декларираните пари не могат да покрият и бензина на колите които карат, как така става да сме глупаци, за да има тарикати!!!

Добавете Вашия коментар

TOP