Вандали нашариха стадион „Христо Ботев“ и автобуса на „Пирин“

21 Септември 2015 | 13:43
0 коментара
Общество
Вандали нашариха стадион  Христо Ботев  и автобуса на  Пирин

Тази сутрин административната сградата на стадион „Христо Ботев“ и автобусът на „Пирин“ Благоевград осъмнаха нашарени с неприлични призиви. В тази връзка от клуба се обръщат към феновете с отворено писмо.

 

Ето и пълния текст:

 

„Скъпи и единствени фенове на Пирин,

Домът на любимия на всички нас Пирин Благоевград бе подложен на безпрецедентен и алогичен акт на вандализъм тази нощ. Стени бяха нашарени с неприлични призиви, като не бе пожален и клубният автобус, който се ползва предимно от ДЮШ на отбора.

Ние – ръководство, треньори, футболисти и служители на клуба признаваме, че липсата на резултати носи огромно напрежение не само сред нас, но най-вече и сред верните привърженици на Пирин. Във всеки един момент от началото на сезона, представителите на клуба са били винаги открити и готови за диалог, за комуникация, за откровения, като никой и за момент не е спрял да работи за доброто на отбора. Ескалацията на напрежение обаче, надхвърли допустими граници тази нощ. В никакъв случай, посегателство към на първо място Вашия и чак след това –нашия дом, не може да доведе до нещо градивно или по-добро за Пирин.

 

Уважаеми привърженици – това е недопустимо.

 

Вече 20 години, любимият ни клуб води войни за съществуванието си на много фронтове. Най-важната битка, запазването и вдигането на нивото на ДЮШ и А отбор вече е постигната. Пирин се състезава при най-добрите – и на ниво юношески отбори, и естествено в А група. Резултатите липсват, но всички трябва да сме уверени, че те ще дойдат, защото безверието бе най-силно, когато отборът се състезаваше в областната група, но само за 4 години извървя пътя до най-високото ниво.

Апелираме за търпение. Вече не съществува въпросът – „Ще го има ли Пирин, или не“. Пирин го има и е жив, а успехите ще дойдат.“/Е79

Добавете Вашия коментар

TOP