Валери Симеонов: Никой не иска от мен извинение, искат оставка!

24 Октомври 2018 | 08:19
1 коментара
Политика

 Изваждането на думата „уж“ от общия контекст не е редно. Кой иска от мен извинение. Никой не иска извинение. Искат оставка. Кой иска извинение – никой. Ако се бях извинил, нямаше да бъде истина. Това каза вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов пред БНТ.

Искам да бъда честен както винаги съм говорил и сега така го казвам. На въпрос за състоянието в малката коалиция Симеонов обаче отказа да отговаря. Тези майки получиха всичко, което поискаха, настоя той да продължи темата. За мен говорят като за звяр, оплака се Симеонов и изреди няколко случая, в които е давал лични средства за помощ на хора с увреждания.

За състоянието на т. нар. малка коалиция Симеонов каза: „Ние вчера трябваше да си говорим с Волен Сидеров, но той не дойде. Трябва да има диалог. Към настоящия момент г-н Сидеров не дойде на заседание на коалицията. Ние – аз и Каракачанов сме готови да решаваме проблемите в диалог“.

Малката коалиция трябваше да бъде единна, че трябва да се оттегля, но тя не е, подчерта той.

НФСБ снеха доверието от Волен Сидеров като председател на ПГ, но Атака си е част от коалицията, продължи Симеонов. В същото време призна, че „нямаме диалог с Атака“.

Неговото обяснение е, че случаят с оставката на Сидеров се решава от ПГ, а с оставката на Симеонов – от коалицията. За да стане това факт, трябваше съгласието на Каракачанов, подчерта той. Животът е политическа динамика, констатира Симеонов. /БГНЕС
 

Добавени коментари

Избирател публикува:
24 Октомври 2018 | 11:19
Ей,глупако! Поискаха ти оставка,ЗАЩОТО ТИ САМ НЕ СЕ ИЗВИНИ!И като днес се извини - сам ли го направи или трябваше да те натисне Бойко рано,рано? Там е проблемът,че нямате мярка!А жаждата ви за власт е неописуема!НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО! А само ти да си подадеш оставка и на твое място да дойде друг от уж твоята партия!Ако има такъв! ИЗРОД ДОЛЕН! Не казвай сам,чене си такъв - нека другите го кажат!

Добавете Вашия коментар

TOP