Валери Симеонов: ДПС иска да се качи на влака за конституцията в последния момент

23 Юли 2015 | 08:43
0 коментара
Политика
Валери Симеонов: ДПС иска да се качи на влака за конституцията в последния момент

ДПС иска да се качи на влака за конституцията в последния момент и така да покажат единство в българския парламент пред Европа. Няма промяна в документа, в текста от самото начало, и се чудя на реформаторите какво правят. Това обяви пред bTV съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

„На какво реформаторите казват „не”. Искам да ми кажат ясно. Няма предложения на ДПС. Проектът си е същият. Всички тези неща ги имаше в документа още първоначално. Местан е предложил по какъв начин да стане. Не е вярно, че ДПС движи политиката в България, както се опитват да изкарат. Те се опитват сега да се качат на влака за конституцията, за да изглеждаме добре пред Европа. АБВ също бяха конструктивни в диалога” , обясни Симеонов.

Той добави, че Лютви Местан не е никакъв либерал, какъвто иска да се изкара, а е единствено гарант на присъствието турската политика у нас. „Крайно време е хората да разберат, че ДПС не фактор в българската политика. ДПС е една партия с 36 народни представители и нищо повече”, каза още патриотът./БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP