ВАЖНО ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИТЕ! ЮЗУ обявява допълнителен прием за специалност „Физическо възпитание и спорт“

27 Октомври 2022 | 11:32
0 коментара
Общество
ВАЖНО ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИТЕ! ЮЗУ обявява допълнителен прием за специалност  Физическо възпитание и спорт

Факултетът по педагогика към Югозападния университет „Неофит Рилски“ обявява допълнителен прием за попълване на незаети места в специалност „Физическо възпитание и спорт“. Практическият конкурсен изпит ще се проведе на 2 ноември 2022 г. (сряда) от 11:00 часа в Спортния комплекс на университета.

Заявления за явяване на изпита ще се приемат от 27 до 31 октомври 2022 г. в зала 1102А на Първи учебен корпус.

Подготовката по бакалавърската програма осигурява условия за пълноценна професионална, социална и творческа реализация на завършилите студенти спрямо териториалните потребности от педагогически специалисти в Република България.

Сред позициите, които могат да заемат успешно завършилите, са: учител по физическо възпитание и спорт във всички етапи на образование /1-12 клас/, преподаватели и инструктори в различни форми на организирани и доброволни форми на двигателна ангажираност (спортни клубове и секции, фитнес клубове и др.), консултант-експерти в институции, работещи с подрастващи, експерти в системата на МВР и БА…

Завършилите програмата могат да продължат обучението си в магистърски програми в професионално направление „Педагогика на обучението по…”, както и в други направления.

Добавете Вашия коментар

TOP