Важно! ТЕЛК комисията в Гоце Делчев започва работа следващия месец

16 Юни 2023 | 08:49
0 коментара
Общество
Благоевград
Важно! ТЕЛК комисията в Гоце Делчев започва работа следващия месец

Сформирана е териториалната експертна лекарска комисия разкриват в МБАЛ „Иван Скендеров“ в град Гоце Делчев. Предстои специализирано обучение на персонала и ремонтни дейности на кабинетите, където тя ще се помещава.

 

Очаква се от следващия месец ТЕЛК комисията да започне своята дейност, каза управителят на МБАЛ „Иван Скендеров“ д-р Петър Филибев. Председател на ТЕЛК комисията в Гоце Делчев е доктор Васил Арнаудов, който е родом от Гоце Делчев. Д-р Арнаудов е работил дълги години във ВМА като специалист по вътрешни болести, алергология и токсикология. Останалите членове от комисията са местни лекари.

 

ТЕЛК комисията ще се помещава в горният корпус на болницата, в бившия кабинет по белодробни болести (под инфекциозно и детски болести), като към него ще има отделен вход.

 

От МБАЛ „Иван Скендеров“  в Гоце Делчевще се опитат да направят така, че да няма опашки и забавени ТЕЛК решения.

Откриването на ТЕЛК в Гоце Делчев е един от приоритетите за община Гоце Делчев и ръководството на МБАЛ „Иван Скендеров”. Както вече от goceto.com писахме по този начин ще бъде улеснено неимоверно населението на четирите общини Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча, тъй като най-близката ТЕЛК комисия, която освидетелства лицата за трайна неработоспособност/вид и степен на увреждане/, е в областния град Благоевград.

987654321234567890987654321234567892222222222222222222

На снимката: д-р В. Арнаудов

Добавете Вашия коментар

TOP