Важно: До 7 юли приемат заявления за прием в 8 клас

05 юли 2022 | 10:42
0 коментара
Важно: До 7 юли приемат заявления за прием в 8 клас

От днес до 7 юли ще продължи подаването на заявления за участие в първия етап на класиране за прием в 8 клас. 

Подаването на заявления за участие в първия и третия етап на класирането ще бъде само по електронен път. Това може да стане по три начина - без чуждо съдействие от всяко електронно устройство с достъп до интернет по което и да е време на денонощието; със съдействие на училището, в което ученикът завършва 7-и клас - през профила на ученика в рамките на работния ден; или със съдействието на друго училище-гнездо.

секи ученик има персонален профил в електронната платформа на адрес: https://infopriem.mon.bg, и идентификационния код  за достъп. 

За професионалните паралелки е необходимо да има медицинско свидетелство, издадено от личния лекар на ученика. Цялата необходима информация относно оценките ще бъде отразена по служебен път преди да се пристъпи към балообразуване и класиране. 

Поради огромния обем информацията се прехвърля поетапно и е възможно все още да не е видима в момента на попълване на заявлението за участие в първия етап на класирането, обръщат внимание от Регионалното управление на образованието в София.


Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?