В социалната мрежа "ври и кипи" за ареста на Борисов: „Game Over” („Играта свърши“), „Кучето. Къде е?“

18 Март 2022 | 08:47
1 коментара
Любопитно
В социалната мрежа ври и кипи за ареста на Борисов:  Game Over” ( Играта свърши ),  Кучето. Къде е?

В социалната мрежа "ври и кипи" за ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова.

 

С краткото „Game Over” („Играта свърши“) реагира спорният министър Радостин Василев на ареста на Борисов.

 

Транспортният министър Николай Събев пък написа „Кучето. Къде е?“ правейки препратка към речта на Борисов от преди дни, когото бе преизбран за нов 4-годишен мандат начело на ГЕРБ.

„Току-що Бойко Борисов и отбор котараци са арестувани. А има и още котараци за арестуване“, написа депутатът от „Демократична България“ Иво Мирчев.

 

Съпредседателят на ДБ Владислав Панев пък добави „Не може да има „по-равни”! Законите трябва да са еднакви за всички. Това е основа за просперитет!“.

Включване от Дубай направи и бившият хазартен бос Васил Божков, който от две години обяви отдавна твърди, че е плащал подкупи за милиони на Борисов и Горанов. „Истината винаги излиза наяве“ и разкри, че през последния месец е дал показания пред Европейската прокуратура.

 

Имаше и тържествена заря в Благоевград, София, Варна, Пловдив, Габрово, Перник и Кърджали заради ареста на бившият министър-председател и настоящ лидер на  опозиционнана партия ГЕРБ Бойко Борисов, който прекара нощта на топло в ГДНП.

Борисов беше изведен тази нощ в 22.30 часа от служители на полицията, арестуван след обиск в дома му в кв. Банкя и отведен в Главна дирекция "Националната полиция" при безпрецедентна акция на ГДБОП.

 

"Вероятно на г-н Борисов ще му наложат мярка "задържане под стража", ще бъде в ареста за 24 часа. След това може би ще бъде искано задържане за още 72 часа. Борисов е отведен в дирекцията на Национална полиция в квартал "Младост" в София, където бе посрещнат със заря от местните жители. В същото време в подкрепа на Борисов се събраха и симпатизанти на партия ГЕРБ.  


Адвокатът му Менко Менков заяви, че бившият премиер е задържан за изнудване.

Вчера в 22.30 ч. лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, медийният му съветник Севдалина Арнаудова и ексминистърът на финансите Владислав Горанов бяха задържани след обиски в домовете им.

Мащабната акция на МВР бе по разследване на Европейската прокуратура, съобщиха от МВР.

Извършват се претърсвания и изземвания на много адреси. От МВР посочиха, че "акцията е по неотложност", което означава, че прокуратурата не е била уведомена за нея.

В 07.00 ч. в петък симпатизанти и членове на ГЕРБ започнаха протест пред ГДНП.

 

Протест ще има и в 09.00 ч. пред МС.

Тържествена заря в Блаоевград и други седем града на страната заради ареста на Борисов тази нощ снимка 1

 
 

Добавени коментари

Банско е ГЕРБ! публикува:
18 Март 2022 | 10:36
Ние сме силни! Ние сме смели! Да смачкаме врага! Да докажем, че България може! Да докажем нас не ни е страх! Под ръководството на нашия умел лидер Александър Мацурев, подкрепян от кмета на Банско - Иван Кадев, ГЕРБ Банско е по силен от всякога! Банско, да излезем на площада! Да подкрепим човека, който милееше за града ни! Не на политическата репресия! Борисов, победа! Борисов, победа!

Добавете Вашия коментар

TOP