В социалната мрежа "ври и кипи", санданската общественост не навижда и припознава Стоян Стоев, като кмет на Сандански

14 Септември 2022 | 07:45
3 коментара
Политика
В социалната мрежа ври и кипи, санданската общественост не навижда и припознава Стоян Стоев, като кмет на Сандански

В социалната мрежа "ври и кипи", санданската общественост не навижда и припознава Стоян Стоев, като кмет на Сандански.

 

"Стоян Стоев е лицемерен, той не е обединител! Стоян Стоев работи срещу кандидата за Народен представител от Сандански - Георги Георгиев, като агитира за Росица Димитрова, втора в листата на ГЕРБ. Стоян Стоев никога неможе да стане кмет на Сандански, не може да пребори Атанас Стоянов от ВМРО. Стоян Стоев няма качества на кмет, той може да стане само общински съветник и да гледа общината през крив макарон. Чухте ли как Стоян говори несвързани неща и как запецна на речта е това ли ще ми бъде кмет, пародия.Аз съм от ГЕРБ и категорично не искам Стоян Стоев да ми бъде кмет на града, за кмет трябва качества а той ги няма. Да бъдеш доносник, лицемер с една ехидна усмивка като олигофрените от промяната да се смееш на сила е малко казано олигофрения"!!! Това са само част от постовете в социалната мрежа, след като от ГЕРБ представиха и кандидата си за кмет на Сандански по време на предизборната среща в града. 

 

Евродепутатът Андрей Новаков представи и Георги Георгиев като бъдещият представител на региона в Народното събрание, от Сандански е и друг кандидат от благоевградската листа на партията - д-р Миладинов.

 

"Не ни трябват повече социологически проучвания, това е моментът в който знаем, че ще победим на изборите с много. Днес тази зала показа едно нещо - област Благоевград не се дели на Струма и Места, Петрич и Сандански, Банско и Разлог, християни и мюсюлмани - ние сме едно и затова ще бъдем номер едно", категоричен бе Новаков.

 

От ГЕРБ припомниха, че точно при управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ са отпуснати парите за спортната зала, в която се намират, за бул. 'Европа" и за магистралата до града.

 

"Г-н премиер, радостни сме да ви посрещнем в тази зала, която щяхме да сънуваме ако не бе управлението на ГЕРБ. По ваше време отпуснахте 2,5 млн. за изграждането на залата, за съжаление тя седя 2 г. затворена, защото сегашните управляващи не успяха да прережаъ лентата", обърна се към Бойко Борисов Стоян Стоев.

Борисов дойде в Сандански на предизборна среща.

 

 Стотици симпатизанти посрещнаха Борисов с плакат "Бойко, щом си тук, можем всичко".

На срещата присъстваха кандидат-депутатите Делян Добрев, Росен Желязков, който е водач на листата на ГЕРБ в района, както и евродепутатът Андрей Новаков.

Добавени коментари

Той публикува:
14 Септември 2022 | 20:17
Ай стига бе! Хващайте пътя към Банкя. Там е супер.
Гошо публикува:
14 Септември 2022 | 14:17
Ненавижда - пише се слято
Сравнение публикува:
14 Септември 2022 | 10:18
Какъвто Бойко-такова му е и обкръжението-Делян Добрев,ПКП,Росен Желязков,Роска-водоноска,Андрей Новаков,Стоян Стоев,Сашо-тротинетката...Жалкото е че не са само те! Тогава как иначе ще си представим България? На такива избиратели-такава управия!Затова ще си останем на ниво "тиква от Банкя"!Няма по-прост от тоя глупак!

Добавете Вашия коментар

TOP