В САНДАНСКИ ЗАПОЧНАХА СНИМКИТЕ НА НОВИЯ СЕРИАЛ НА БНТ-„ВИНА“!

11 Април 2022 | 11:33
1 коментара
Култура
В САНДАНСКИ ЗАПОЧНАХА СНИМКИТЕ НА НОВИЯ СЕРИАЛ НА БНТ- ВИНА !

12-серийният филм с режисьор Виктор Божинов е част от филмопроизводството на обществената телевизия* Започнаха снимките на новия сериал на БНТ - „Вина“.

Лентата е част от филмопроизводството на обществената телевизия и се очаква да е готова през есента на 2022 г. Първият снимачен ден на „Вина“ беше заснет в с. Хърсово, Мелник, а локацията се превърна във важен акцент и допълнителен „участник“ в лентата. Магнетичното действие на района и тероара носи духа на винарството и метафорично говори за конфликтите и взаимоотношенията на персонажите. В семейната драма „Вина“ се преплитат две основни теми – виното и вината, която човек изпитва в своя живот. 12-серийният филм се развива около винена индустрия.

Режисьор на сериала „Вина“ е Виктор Божинов, а сценаристи са Нели Димитрова и Ваня Николова. В ролите зрителите ще видят актьорите Владимир Зомбори, Михаил Билалов, Елена Телбис, Кристина Верославова, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро и други. БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Вина“ е част филмопроизводството на обществената телевизия.

Екипът на продукцията изказа благодарност на община Сандански и домакините от Вила "Мелник" за подкрепата и топлото посрещане!

В САНДАНСКИ ЗАПОЧНАХА СНИМКИТЕ НА НОВИЯ СЕРИАЛ НА БНТ- ВИНА !

Добавени коментари

Въведете име... публикува:
11 Април 2022 | 12:00
ПЪЛЕН ПРОВАЛ СА БЪЛГАРСКИТЕ "филми", КОЙ ГИ ГЛЕДА, КАКЪВ ИМ Е РЕЙТИНГА???

Добавете Вашия коментар

TOP