В Разлог започват реализация на проект по Европейско финансиране

07 Ноември 2018 | 10:07
2 коментара
Бизнес

„Първа копка“ по проект „Реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински пътища и съоръженията и принадлежностите към тях в гр. Разлог и с. Елешница” предстои да бъде направена, уточниха от пресцентъра на общината. 

Общата стойност на проекта е 3 277 772 лева, източник на финансиране е Програмата за развитие на селските райони 2014-2020, съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

Дейностите по проекта ще обхванат реконструкция и рехабилитация на пътя „Разлог – Бачево” в участъците на ул. „Изворите”, ул. „Тодор Александров”, ул. „Рила”, на пътя „Елешница Инвестициите ще се вложат в ремонт на уличните платна, монтиране на улично осветление и озеленяване.

Целта на проекта е подобряване и възстановяване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, с оглед осигуряване условия за безопасност на движението и добро отводняване на пътя.

Добавени коментари

ГРОБ публикува:
07 Ноември 2018 | 17:56
Какво пак става бе гербаджииска измет долна??? Аз си мислех че и лудите заминаха а то все пак останали най-лудите. Не ви ли е срам, къде се намирате? В държава където ТВ-водещи купуват коли за омбуцмана (защитника на народа), защото на вас ви се свидят, те са предназначени да качвате семействата си по хижите ли???? Защо разкопахте града, осещате че пада правителството налииии? И на всичко отгоре сега разбирам че медузата назначена за кмет е на чело на някакво си състезание, абе бога ми, кой ги определя победителите в тия състезания???? ЩО ЗА НИЗОСТ, ЩО ЗА НАГЛОСТ, ЩО ЗА БЕЗОЧИЕ.
Поредната кражба, поради опасност да не падне правителството! публикува:
07 Ноември 2018 | 17:38
НЕКА / да ме прости дядо Вазов..../ Нека носим срама по челото, нека страдат кварталът, селото... Щото там, една кметска управа, нагло стигна до самозабрава. Колко да гледаме още сеира? Нека да викнем силно в ефира! Стига кашмери и подигравка! Бягайте вкупом! Бързо! С оставк

Добавете Вашия коментар

TOP