В Разлог стартира дейност по разширяване на гробищния парк

10 Януари 2024 | 13:25
9 коментара
Бизнес
Благоевград
В Разлог стартира дейност по разширяване на гробищния парк
По нареждане на кмета на  община Разлог инж. Красимир Герчев стартира дейности по разширяване на гробищния парк в Разлог.

Участъкът, който ще бъде присъединен към съществуващата част, в момента се разчиства и подравнява.

Гробищният парк ще бъде разширен в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението, включително и за хора с увреждания.

Разширяването на гробищния парк се осъществява по предложение на директора на Ритуалния дом Рени Рачева, поради изчерпване на капацитета в съществуващата част.

Добавени коментари

Свидетел публикува:
12 Януари 2024 | 16:06
Вечната Рени Рачева. Бетонирана! Вече 40 години никой кмет не смее да я трепне!!!
Местен публикува:
12 Януари 2024 | 16:04
!!!
Блокове Разлог публикува:
11 Януари 2024 | 17:45
Дали според теб не сме правили опити, да питаме, да ни се обясни, имаме ли шанс, да ни се помогне с нещо. Какво да правим пред общината приятелю, в нея вече не останаха кадърни хора, всеки ден се назначават хора, които хал хабер си нямат за какво иде реч. Имаше един двама общински съветници на които да се оплачем, обаче единия стана зам.кмет, а другия блокира хората и не обръща внимание, бил много зает, все бърза за някъде. Такова е положението в наща община приятелю.
До блокове разлоч публикува:
11 Януари 2024 | 12:41
Човека не може да санира о къщичките на сина си на Баня вие искате блокове да санира !! И второ тук не е мястото за риване Събирате се целия блок и по 3ч.през ден врякане на ден пред общината ,тогава може поне да научите какво се случва с проекта!!!!
Блокове Разлог публикува:
11 Януари 2024 | 09:25
Господин Кмете, само хвалби от Вас, ама не е за хвалене, 2 месеца вече от как застъпихте нито дума нито вопъл за санирането на блокове, все още в Разлог има такива, които си стоят без да са барнати. Защо кмете 2 месеца не направихте една среща, да помогнете, общината да кандидатства да се санират тези блокове. Други ден изтича срока, уж искаме да изглежда града по-хубав, ама нещо само знаем да плюем по предишното ръководство, демек си плюете по Вас си. 12 години управлявахте заедно и сега изведнъж ние сме чисти, другите са цръни. Вземете се в ръце и помогнете да се кандидатства по програмата за саниране.
прешелкова публикува:
11 Януари 2024 | 09:00
докато дудук инжинеринг се крие малко на сенка,да си преброй открадените пари,се е на ред да пооткраде малко и друджия герчев спонсор стефан караджоф, апа пролет па че запеяя заедно !
е 69 публикува:
10 Януари 2024 | 22:58
краси приключва твоето властване дано разбираш какво става пътник си
разлог публикува:
10 Януари 2024 | 21:51
махай се писна ни от боклуци идиот мръсен
самохвалко публикува:
10 Януари 2024 | 15:28
Я споко, кмета Герчев дава нареждане . Защо не споменавате кой направил процедурата за това разширение. Стига с чужда пита помен да се прави.

Добавете Вашия коментар

TOP