В Пиринско: "Няма прошка за българските политици"

14 Март 2021 | 12:25
8 коментара
Общество

В Пиринско не искат и да чуят за прошка към българските политици.

Това показа допитване на Pirinsko.com сред населението в Югозапада, които са категорични, че единствен Бог е този, който може да им прости.

„Прокудиха децата ни, оставиха ни да живеем без тях и внуците. Доведоха ни до просешка тояга. Как се прощава подобно нещо”?, гневно питат хората.

„Никога няма да простим на българските политици, затова че ни лъжат преди всички избори с торби пълни с лъжи и искат пак да излъжат народа да гласува за тях. Народът, за който светлина в тунела няма", коментират благоевградчани. 

"За какво да прощаваме,  затова, че прогониха зад граница цвета на нацията – младежите, за „Скайп и Вайбър-Българията ли? Защото днес, така общуват с децата бащите и близките им”, огорчено споделят петричани.

„Едно време родителите ни казваха-деца, дано за вас да се оправят нещата, ние пораснахме и днес казваме същото на децата си. Това до безкрай ли ще продължава? Като порасне детето ми каква сигурност ще има, като завърши държавата ще му подсигурили ли работа по специалността. И то като мен трябва да „хваща гората”, да остави всичко и да бяга по чужбина", сподели благоевградчанин. 

"Прекрасна държава имаме, но на управници не можем да случим”, ожали се друг.

Според джумалия надеждата на Благоевград е в младите, които обаче трябва да се задържат в града, да работят по специалността си.

„А не както сега висшистите да работят всичко друго, но не и по специалността си. Това е задължение на държавата, за да има сигурност за децата ни. За да учим и работим България, в родината си. Няма светлина в тунела, такъв преход изкарахме, какъвто и маймуните не са карали. Политиците не искат държавата да се оправи” убедени са още хората.

Добавени коментари

До Аз не съм като тях публикува:
15 Март 2021 | 00:07
Прав си знам , ама хрантутниците на БСП ли да ни оправдават??? Те всичките са за Казичене, после да ми обясняват как правят всичко за народа. Който седне на стола няма как да не се облаци, не се е родил такъв. Но от комунист по-гадно, злобно същество няма. Те съсипаха България и сега искат пак власт, като при Ким Чен Уг. Гласувайте за тях....
АБВ публикува:
14 Март 2021 | 23:20
БСП е виновна за всичко а вие 30 години къде спите една стачка не можете да направите бензина е над 2 лева и мишкуваме после комунистите виновно БСП виновна на крива ракета кисмоса виновен
Гражданин публикува:
14 Март 2021 | 23:16
До За изгонените питай Иван Костов защо няма заводи и кой ги наряза за скрап на Демокрацията всички ръководили държавата от хан Аспарух насам са виновни за всичко
Аз не съм като тях публикува:
14 Март 2021 | 21:01
Не съм лъжец като тях-да им кажа,че им прощавам,когато от сърце НЕ МОГА ДА ИМ ПРОСТЯ! Най-добре е да си ходят,за да не трупат повече грехове.Ама не искат. А за греховете на 100-летницата може много да се пише.Неин е и греха,че излюпи и създаде днешните ГЕРБ,АБВ.Движение - 21... Добре де-ще кажете,че не съм прав.Ами колко време вече мислим,че дойдоха промените,а те не са дошли-нищо не се промени вече 31 години! Та да питам де,вярно беден комунист няма,а беден шеф на ГЕРБ има ли???Тук включвам и Цв. Цв. и Камбитов,и Икономов,и Котев.Ах те,бедните ми! Затова искат пак да влязат във властта,за да се донахранят!
Му се публикува:
14 Март 2021 | 18:46
Това аз ти го казах, ама не съм "благоевградчанин" и не ми и требе да съм
Му се публикува:
14 Март 2021 | 18:45
Това аз ти го казах, ама не съм "благоевградчанин" и не ми и требе да съм
За изгонените публикува:
14 Март 2021 | 17:28
Сърдете се на 100 - летницата, защото те взеха едно време земите на хората и ги доведоха в града. Да има кой да работи в заводи , които единствено изнасяха за Братушките. Сега хората берат ягоди в Англия , вместо в България. Ако не беше 100-летницата (БКП) Сегашно (БСП) България щеше да цъфти и всички щяха да си стоят тук. Но със заводите от които неможеш да изнесе нищо в Европа, какво да работят тук. Та не се сърдечен на сегашните управници , ами питайте БСП ,къде са децата ви и защо няма икономика България . Вината е тяхна , сърдечен се на тях. Беден кумонист няма. И виц има ама друг път.
Пешо публикува:
14 Март 2021 | 16:33
Късно малоумници

Добавете Вашия коментар

TOP