В Петрич, Разлог и Сандански ще има балотаж, Симитли, Кресна, Струмяни,Банско,Гоце Делчев и други с кметове от първи тур

30 Октомври 2023 | 08:51
0 коментара
Политика
Благоевград
В Петрич, Разлог и Сандански ще има балотаж, Симитли, Кресна, Струмяни,Банско,Гоце Делчев и други с кметове от първи тур

В Петрич, Разлог и Сандански ще има балотаж следващата неделя. Димитър Бръчков от ГЕРБ ще мери сили с Стоян Руйков от ПП“Сбор“. В Разлог Красимир Герчев ще отиде на балотаж вероятно срещу Гърменов, но резултатите още не са окончателни, броенето продължава. В Сандански битка ще има между Атанас Стоянов и Стоян Стоев от ГЕРБ.

Банско има нов кмет и това Стойчо Баненски, досегашен зам.кмет,зад който застана общината. Симитли отново печели Апостол Апостолов, в Кресна кмет пак ще бъде биткаджията Николай Георгиев.

В Струмяни от раз ,без конкуренция печели успешния кмет Емил Илиев.

Гоце Делчев отново остава червена бастилия и пореден мандат печели Владимир Москов, най-успешния кмет на БСП в страната.

В Хаджидимово пореден мандат печели  Людмил Терзиев от НДСВ. Сатовча отново избра разумния си и опитен  управник Арбен Мименов. В Якоруда спечели Мехмед Вакльов, надеждата за ново начало на западналата община.

Белица фаворит е Радослав Ревански. В Гърмен отново печели Феим Иса.

Благоевград отива на балотаж, областния град  ще бъде в неделя  епицентър на най-интересната политическа битка.автор

Добавете Вашия коментар

TOP